Érettségire ez tényleg túl rövid szoknya?
Figyelt kérdés
Ugyanez van meg nekem csak feketében. Nem vagyok amúgy olyan kihívóan öltözködő típus, de ezt a szoknyát nagyon szeretem, és igazából más fekete szoknyám nincs is.
2021. márc. 19. 23:14
11/40 A kérdező kommentje:
#10 Nem akarlak leboomerezni, de nagyon latszik mar csak a disco szo miatt is, hogy nem mostanaban erettsegiztel😅
2021. márc. 20. 02:34
12/40 anonim válasza:
10.
Teljesen mindegy mikor érettségiztem ,akkor sem , és most sem megyünk érettségire úgy mint egy útszéli örömlány. Vannak illemszabályok. Érettségin kulturált, normákis öltözékben megyünk, és nem olyan öltözékben amiben kint minden. Ok, hogy te mutogatni akarod magad, lelked rajta, de ez ne az érettségi legyen.
13/40 anonim válasza:
Korodbeli vagyok, de őszintén megmondom neked, hogy nem néz ki valami vastagnak sem. Fehér színű? Nem fekete kell? Plusz ha fúj a szél vagy esik az eső akkor már kapásból nem tudod felvenni. Én tavaly érettségiztem és sajnos egész héten esett az eső szóval esélyem se volt szoknyát felvenni. De ha kocsival mész el vissza akkor esélyes. Hidd el az se jó ha a ruhád miatt feszengesz írásbeli közben mert totál el tudja vonni a figyelmet. Sok sikert az érettségihez! ♥️
15/40 anonim válasza:
Ha pasi a tanár és nem készültél akkor tökéletes.
Ha van eszed akkor nem kockáztatod meg a csúnya pillantást.
17/40 anonim válasza:
inkább vegyél egy kicsit hosszabb szoknyát
20/40 anonim válasza:
Szerintem oke, nalunk voltak ilyesmiben eleg sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!