Ugyanez van meg nekem csak feketében. Nem vagyok amúgy olyan kihívóan öltözködő típus, de ezt a szoknyát nagyon szeretem, és igazából más fekete szoknyám nincs is.
De a bajszos Béla tanár úr nem lesz ellene az biztos.
2021. márc. 20. 07:39
22/40 anonim válasza:
Alád fú a szél!🤠
2021. márc. 20. 07:42
23/40 anonim válasza:
Egy "hivatalos" eseményre nem tudom miért nem lehet felvenni, hogy sima szoknyát. Amit linkeltél az kb olyan mintha strandon hordanák, ráadásul fehér.
Inkább vegyél fel fekete farmert.
Amúgy 18 éves vagy kb aztán boomerezel. Alig vagyok több mint te, de az hogy elég kemény, hogy azt hiszed, hogy divatbemutatóra mész érettségire, aki meg mást mond az a "boomer".
Innen látszik, hogy bőven kislány vagy még.
2021. márc. 20. 08:16
24/40 anonim válasza:
Ne farmert!
2021. márc. 20. 08:17
25/40 anonim válasza:
Hát nézd, ez elég rövid. Mondom ezt 21 éves lányként, tehát elég messze esek a boomer kategóriától.
Tehát elméletileg nem igazán lenne jó az érettségihez, lévén olyan messze áll az elegáns megjelenéstől, mint ide a Csomolungma.
Viszont mi két éve csak szóbelikhez és emeltszintű érettségihez vettünk fel ünneplőt.
2021. márc. 20. 08:42
26/40 anonim válasza:
Nem igaz, hogy érettségiig nem tudsz venni egy sima fekete szoknyát!
2021. márc. 20. 08:47
27/40 anonim válasza:
Nekem tetszene
2021. márc. 20. 08:48
28/40 anonim válasza:
Szerintem azzal nincsen baj, hogy nem elegáns. Én 4 éve érettségiztem és túl is vagyok jópár évzárón, ballagáson és mindenféle iskolai ünnepségen, de pamut rövidnadrágtól kezdve a hasonló szoknyákon át, a fekete farmerig kb. mindent láttam már. Lehet, hogy ez csak az én tapasztalatom, de senki nem foglalkozott soha. Az egy dolog, hogy kinek mi tetszik vagy ki mit tart odaillőnek, de szerintem ma már nem csak az öltöny-kiskosztüm kategória a szokás. Ha van valami kötelező iskolai ünneplő, akkor azt fel kell venni, de azon túl nem hiszem, hogy sokat foglalkoznak vele. Én egyedül a hosszával lennék bajban ennek a szoknyának, mert tényleg elég rövidnek tűnik a kép alapján. Én nem érzem magam komfortosnak az ilyenekben, de attól más még lehet szereti. Szerintem, ha legalább a combod közepéig ér, akkor azért vállalható. Illetve egy fekete harisnyával is más a hatása.
2021. márc. 20. 09:49
29/40 anonim válasza:
a mi idonkbe a szalagavatora es ballagasra keszittetett kosztumben kellett megjelenni(nadragkosztum, vagy pedig a szoknyas valtozat, masban nem lehetett menni).
Ne feher teniszszoknyaba akarj menni. Bar, ha nincs benned tartas nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!