Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a karóráról? (Breitling) esetleg ajánlások?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mi a véleményetek erről a Breitling-ról?

[link]

Mint kinézetre, mint működésileg/kidolgozásilag

?

Azt tudom hogy az ETA 2893/2 re alapúl a B32 es Werk ami ebben ketyeg, de az Elaboré modell COSC minősítéssel :)

Ez lenne az első komolyabb órám(és a jelenlegi munkahelyem is “Sajnos” megköveteli a külsőségeket)

Esetleg jöhetnek még ajánlások max kb eddig az árkategóriáig :) Néztem még a Tudor Black-Bay modelleket is és a Breitling NaviTimer 8 as szériát is, de még élőben nem láttam.

2021. márc. 15. 15:55
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Elolvastam a válaszokat. Hát... mit ne mondjak? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más fontos, más az értékrend, különböznek a preferenciáink. Akit éltet egy luxusmárka, miért is ne spórolhatna rá és vehetné meg. Az időt mutatja egy Casio is, a műanyag golyóstollal is alá lehet írni bármit, egy 20 éves Swift is elvisz Á-ból B-be. És egy lefingott panellakásban vagy egy salétromosfalú félszuterénben is lehet lakni. Na itt jön a dolog érdekesebbik része, hogy ki mit szeret. Aki szerint egy falikép csak dekorál, hogy ne legyen üres a fal, az nyilván nem fog Salvador Dalì képet venni. Az ábólbébe autós nem fog Porsche 911-est venni, mégha tellene is rá, mert lehet, hogy ő inkább a vitorlására vagy a házára költ. A munkahelyi megfelelésnek alávetés esetén életszerűtlen elvárni a paraszttól, hogy drága órája legyen. Annál is inkább, mert ismerek olyan cégtulaj, igazi gazdag vállalkozót, aki elvből nem vesz 40e Ft feletti árú órát, mert tudja, hogy odaverné, megsérülne. De van több ingatlana és komoly flottája a vállalkozásához. Tehát teljesen felesleges ütköztetni a nézeteket, mert a luxustermékeknek mindig is lesz piaca, és mindig is lesznek olyanok, akik nem azért nem vesznek luxuscikket, mert nem telik rá, hanem egész egyszerűen nem igénylik. De aki a hobbi miatt áldoz Porschéra, IWC Schaffhausen órára (csakhogy egy igazán komoly márkát említsek) az nem biztos, hogy szob és felvágni akar. Neki ezen keresztül jön meg a stílusosság érzése, másnak meg máson.
2022. ápr. 6. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!