Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a karóráról? (Breitling) esetleg ajánlások?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mi a véleményetek erről a Breitling-ról?

[link]

Mint kinézetre, mint működésileg/kidolgozásilag

?

Azt tudom hogy az ETA 2893/2 re alapúl a B32 es Werk ami ebben ketyeg, de az Elaboré modell COSC minősítéssel :)

Ez lenne az első komolyabb órám(és a jelenlegi munkahelyem is “Sajnos” megköveteli a külsőségeket)

Esetleg jöhetnek még ajánlások max kb eddig az árkategóriáig :) Néztem még a Tudor Black-Bay modelleket is és a Breitling NaviTimer 8 as szériát is, de még élőben nem láttam.

2021. márc. 15. 15:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó kommentjét el sem olvastam, tipikus példája a habzó szájú, stáruszra verő zombinak. Valszeg a válaszában végig azt próbálja logikailag megmagyarázni, hogy márpedig miért jobb a státuszt venni, és hogy miért ennyi meg annyi. Csak az első sort olvastam, ennyiből meg is állapítottam, hogy nincs értelme tovább menni benne. Valszeg feldühödve puffog, amiért szembesült a kegyetlen valósággal, hogy a státusz csak egy illúzió, amit az emberi elme h.lyítésével hoznak létre a jó marketingesek.
2021. máj. 3. 07:41
 22/31 anonim ***** válasza:
29%

Csak elolvastam a 20-as válaszát, plusz jelentettem is trágár szavak miatt. XD

A lényeg: próbálsz engem lejáratni, meg h.lyének nevezni, hogy nem értek hozzá, miközben logikailag nem cáfoltad érdemben egyáltalán amit írtam, sőt csak megerősítetted. Erről beszéltem.

A te egyszerű, státuszra nyálcsorgató mentalitásod végett igyekszek röviden és kétbites módon összegezni, hátha megérted (nem fog menni sztem neked):

Egy Casio óra 20 ezer Ft mondjuk.

Egy drága svájci 2 millió (direkt nem írok márkát).

A svájci ára 100x-osa a Casionak. Százazor megbízhatóbb? Nem. Százszor pontosabban mutatja az időt? Nem. Százszor tovább fog tartani? Nem. Százszor drágább elkészíteni? Nem. Százszor több időt vesz igénybe az elkészítés? Nem. Százszor drágább az anyaga? Nem.

Nincs miről beszélni. Amiért 100x többe kerül az azért van, mert a hozzád hasonló zombik elfogadják, hogy ahhoz a névhez 100x nagyobb presztízs társul.

Még egyszer mondom: PRESZTÍZS. Ami pont azért létezhet, mert a hozzád hasonlók fenntartják. Ha holnaptól mindenki szemében egy darab sz.r lenne minden drága cucc, akkor megszűnne a presztízs. Ezért is van, hogy eleve nem is mindenkinek érték, valakinek csak egy kacat, mert nem mindenkit tudnak megvenni egy valójában nem létező fogalommal, ami csak illúzió. Ha valami minőségibb is az olcsónál, akkor sem 100x minőségibb, a nagy árkülönbözet 80%-át ez a gondolatmenet okozza, amit tökéletesen bemutattál, és amin én csak nevetek, mert logikailag nem magyarázható, amit írtál.

2021. máj. 3. 07:53
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

Ja és ne gondold, hogy ezeknek a svájci luxusóráknak az ára 99% brand és 1% maga az óra. Mert nem igaz... Nyilván a márkanév ad hozzá értéket. Mint MINDENHEZ a világon.

De te azt hiszed, hogy egy 20 ezres Casio az azért annyi, mert az egy 20 ezres óra. Valamint a Breitlingre is azt hiszed, hogy 20 ezres óra, csak rátesznek 1.980.000-ret a Breitling felirat miatt.

NEM :D.

2021. máj. 3. 10:37
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Jelentve minden válaszod trágár szó használata miatt.

Kérdésem a következő. Miért puffogsz habzó szájjal? Ennyire ideges vagy?

Tökéletesen mutatod minden hozzászólásoddal a nevetségességed, és hogy totál igazam van.

Az első hsz-omban már előre jeleztem, hogy ez lesz, ennyire ismerem az emberi pszichológiát. Tudtam, hogy jön valami nagyokos, aki elkezd majd happogni, amiért én azt gondolom, hogy számomra kb a wc-n lehuzandó minden drága óra, és engem tökre nem érdekel a hagyomány, meg a mechanika, mert számomra az egy idejét múlt használati tárgy, amit bőven felváltott az okosóra és az okostelefon, ma már csak divatból hordják, meg nagyzolásból az 50 feletti üzletemberek, hogy megmutassák mekkora nagy kemények.

Részemről befejeztem veled. Nagyon eddig se volt értelme. Szerintem te vagy egy barom, erre előre számítottam is, teljesen kiszámítható volt minden hozzászólásod, azt hoztad, amit ilyen szituban egy tipikus tucatfelfogású ember hozni szokott, akit megvesz a presztízs. :D

Próbálod menthetetlenül logikailag magyarázni a magyarázhatatlant, aztán idehozol idétlen AliExpresses témát

További jó puffogást. :D

2021. máj. 3. 12:00
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Visszaolvastam még egyszer, hallod ez a legalja az egész kommentednek:

"2 milliós óra az 2 milliós óra. Kész. "

Ezosztigen bátttyjja. Ezek érvek. :D

De miért nem 1.999.990 Ft? Miért nem 2.000.005 Ft? :D

Mert ennyi és kész? Patent érvelés, kár volt a magyar érettségiből kiszedni, a mi időnkben, még volt.

2021. máj. 3. 12:05
 26/31 anonim ***** válasza:
62%

Trágár szó alatt a hülyére gondolsz?

Imádlak eskü. Annyira elhiszed magadról :DDD. Komolyan röhögök rajtad. Te meg azt hiszed hogy én ideges vagyok, meg puffogok. Ember. Nem tudlak komolyan venni annyira de annyira sötét vagy :D. Csak szörnyülködök.

Te mindent tudsz. Te mindent ismersz. Mindenkit is ismersz. Egy valamit nem ismersz barátom. Az órákat. De azt nagyon nem. Mégis órás téma alatt okoskodsz.

Nem érted meg egyszerűen amit leírtam többször. Nem neked való az óra. Ennyi. Leírtam számtalan példával.

És de. Az Aliexpresses példám tökéletes. Azt mondod felesleges a 2 milliós óra, jó a 20 ezres Casio. Aki drágábbat veszi, az nagyzol.

Akkor a 20 ezres Casio miért nem felesleges, ha van 5 ezer Forintos óra is?

Én is befejeztem veled, mert lóval kártyázok. Annyira fogalmatlan vagy, hogy az már fáj. :D

A legdurvább az egészben az, hogy te szenttül hiszed, hogy igazad van. Kicsit ilyen bölcsésszakos hallgatónak tudlak elképzelni. Komolyan, félelmetes, hogy mennyire tudatlan vagy.

Gondolom csak óráknál van ez a képmutató felfogásod. Atthon a legkisebb, 20 éves színes tévéd van? 3000 Forintos telefon van a zsebedben? 50 ezer Forintos Lada van a garázsban, ha van autód? 10 négyzetméteres szobában laksz?

Amennyiben a válaszod bármelyikre is nem, akkor légyszi szállj le a magas lóról. Ahogyan te ezekből nem a legszarabbat veszed meg, valaki órára költ.

2021. máj. 3. 12:14
 27/31 anonim ***** válasza:

Egész pontosan neked az a bajod, hogy nem értesz az órákhoz. Nem érted, egy 2 milliós órában mi kerül 2 millióba, amikor a Casio legyártja """"ugyanazt"""" az órát 20 ezerért.

Ezért írtam azt, hogy a kétmilliós óra az kétmilliós óra. A 20 ezres óra meg 20 ezres óra. Okkal kerülnek annyiba. Nem azért mert Breitling van ráírva, vagy mert Casio. Hanem mert egyik annyival jobb, mint a másik. És ha hiszed ha nem, amég egy 20 ezres Casio lehet megadja magát 35 év után, addig egy jól karbantartott Breitling az 80 év múlva is működni fog.

Nézz meg bármilyen órát, ami olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy bármilyen Breitling (azokra a szempontokra gondolok, amiket leírtam korábban, akár szubjektív, nem mérhető szempontokre is). Az ilyen óráknak ennyi az áruk. 2 millió. 3-4-5. Függ sokmindentől.

Svájci tömeggyártásban készült luxusórákról beszélünk. Szerinted mennyibe kellene kerülniük? :D Csak mert azt írod, szerinted a 2 millió az hülyeség. Kérlek írd meg, mi az amit szerinted el kellene kérni egy ilyen óráért?

2021. máj. 3. 12:29
 28/31 anonim ***** válasza:
*5 év akart lenni a 35. Mindegy.
2021. máj. 3. 12:30
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

És még mindig puffogsz :D

Ember, vicc, amit művelsz xD.

Már törölték a regényedet is, tehát az adminok is velem értenek egyet. Kár volt ideokádnod.

"Te meg azt hiszed hogy én ideges vagyok, meg puffogok"

Nem hiszem, tudom :D Az egész hozzászólásod kontextusában látszik, hogy sík ideg vagy, a következő mondatoddal ütöd is az idézett részt, mert ott már azt írod, szörnyülködsz.

"Gondolom csak óráknál van ez a képmutató felfogásod. Atthon a legkisebb, 20 éves színes tévéd van? 3000 Forintos telefon van a zsebedben? 50 ezer Forintos Lada van a garázsban, ha van autód? 10 négyzetméteres szobában laksz?"

Ennek semmilyen szinten semmi köze ahhoz, amit írtam, de akkor leírom ebben a témában is, hogy gondolkozok.

Tv: sima LED Lg tv-m van 26 colos, nem vagyok egy nagy tv-s, nem is kellett épp ezért se okos tv, se nagy méret. Megnéztem melyik megbízhatóbb gyártó adja a legtöbb garanciát a legjobb áron, így vettem egy 50 ezer forintos Lg tv-t.

Autó: szintén ár/érték arányra megyek. Ez egy sz.ros közlekedési eszköz, amit A-ból B-be jutásra használ az embere alapesetben, nem ezzel csajozik meg vagánykodik, hacsak nem egy IQ-tlan senki. Japán autó természetesen, mert ezeknek van a legkisebb szervizigény. 5-10 éves használt Toyota Corolla, Honda Civic. Ezt a kettőt preferálom. Nekem nem kell a fingást elszívó, fűthető masszázs ülés meg a diszkófény világítás, nem az autóban élek.

Telefon: mivel a leggagyibb, de már használható okostelefon is 50-60 ezer Ft, és ezt tényleg használja az ember, erre valóban nem sajnálom kiadni a pénzt, de ez valóban technológia is. Egy eszköz ami számítógép, kamera és minden egyben. Általában 4 évre szoktam venni, így felsőbb kategóriában veszek, de nem az aktuális legújabbat, mert sosem ér annyit az ára nekem, mint amennyi a megjelenése pillanatában. Megveszem fél-egy év múlva 100 ezerrel olcsóbban.

Ház: na ez a 10 nm szobás hasonlatod mutatja mennyire nem fogod fel, amit írtam, mert ennek semmi köze hozzá. A ház a legfontosabb, abban élsz, ott tényleg számít a kényelem. Nem is hasonlítható össze egy sz.ros értéktelen kacat tárggyal. Ez a példád tökéletesrn mutatja mennyire fingod nincs arról, amit írtam.

Puffogj tovább nyugodtan tes :D

2021. máj. 3. 20:33
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem unjátok még a fröcsögést? A karóra nem egy szerszám, persze vannak toolwatchok, de akkor is egy ékszer. Az ékszerek meg luxustermékek, és minél részletesebb alaposabb a kidolgozás, minél több az emberi munka benne annál vastagabban fog a ceruza amikor a hasznot is rárakják.
2021. máj. 3. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!