Hogy öltöztök fel home office-ba?
Kedves második!
Javaslom, hogy kérdezz vissza arra, amit írtam. "Hová hogyan öltözöl fel?" -> "Home office-ba."
Gondolj bele abba, ha megkérdezem, hogy "Hogy öltözöl fel egy bálBAN?", az mit jelentene.
Akkor azt írnád oda, hogy miért a bál kellős közepén öltözik fel valaki, csak, hogy kötekedj? ^^
Javaslom, hogy tanulj meg értelmezni, gondolkodni, és, ha még valóban hibázok is, azt nem tahó módon, cinikusan közölni, de örülök, hogy jól indult a napod emiatt.
Szebb jövőt Neked! :)
“ Akkor azt írnád oda, hogy miért a bál kellős közepén öltözik fel valaki, csak, hogy kötekedj?”
Nem is rossz ötlet, mindig tanul újat az ember.
“ Hová hogyan öltözöl fel?”
Ha már kötekedés, akkor ezt nem tudom értelmezni. Hová mész? Hová tetted? De hogy hová öltözöl?
-Hát azt hiszem épp világgá öltözöm...
Miért hagyod le az igekötőket? :O
Az igekötő megváltoztatja egy szó jeletését, tudtad?
A veszekedést hagyjátok abba!
A kérdésre: Home office esetén ugyanúgy kényelemes öltözetben vagyok, mint ahogy bejárnék, semmi esetre sem alkalmi vagy extra kiöltözös. DE aki otthon egész nap pizsamában van, az rttentö igénytelen ember.
Egész nap piszamában vagy, este meg úgy fekszel az ágyba? Ezzel az erövel akár utcai ruhában is alhatnál!
Normál ember esetében reggel felkel, lezuhanyzik, felöltözik és utána kezdi a napi teendöit, és mindegy, hogy otthon takarít, home officeban van vagy egyéb.
Én nem veszekszem és nem vitatkozom. Csak unatkozok a homoffiecba...
(Abba bele 🥴)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!