Ki öltőztök karácsony este?
Figyelt kérdés
Mostani helyzetre való tekintettel szűk családi körben lesz megtartva a karácsony, de ilyenkor is csinosba vágjátok magatokat, vagy ez csak nálunk megszokott?
Ha igen mit vesztek fel?
2020. dec. 24. 09:06
1/9 anonim válasza:
Igen, egy csillogós pólót és egy fekete miniszoknyát
16/l
2/9 anonim válasza:
Igen. Erre az alkalomra beszereztem egy hádás masnis, derekán megkötős piros felsőt. Fekete nadrággal veszem fel. Szép cipőt nem veszek fel, mert papucsban vagyok otthon.
3/9 anonim válasza:
Nem. Otthon sosem öltözünk ki, csak ha vendégek jönnek. Mégis minek? nem fotózzuk le magunkat és rakjuk ki a fb-ra
4/9 anonim válasza:
en felveszem a karacsonyi pulcsimat es kesz. nem
latom ertelmet itthonra kioltozni, kicsit nevetsegesnek is tartanam, ha csillogos miniszoknyaban tennem magam itthon anyam meg tesom elott..
5/9 anonim válasza:
Nálunk nagy családi, rokoni körben lesz megtartva és sima utcai vagy otthoni ruhában leszünk.
Miért kéne kiöltöznünk? Nem személyreszóló ünnep ez mint a szüli vagy névnap.
F.
6/9 anonim válasza:
Nem, csak lazán, kényelmesen. Csak magunk leszünk, teljesen felesleges. Maci naci, kinyúlt nyakú póló 🙃🙂
7/9 anonim válasza:
Nem, mikor családi összejövetel van sem szokott senki
8/9 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Boldog Karácsonyt annak!
9/9 Noren1989 válasza:
Én mindössze egy rénszarvasos alsót vettem fel ma. Kép csak kérésre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!