Lányok, ilyen melegben mennyire öltöztök lengén, mit vesztek fel, hogy a pasik felfigyeljenek rátok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 16:03
1/10 anonim válasza:
Én csak egy ruhát veszek fel.
De akármi legyen rajtam soha nem azért veszek fel valamit, hogy a pasik felfigyeljenek rám.
2/10 anonim válasza:
Nem foglalkozok a pasikkal, csak azzal, hogy nekem ne legyen melegem.
3/10 anonim válasza:
Rövidnadrág, póló. Nem keresek pasit, úgyhogy nem az a célom, hogy felfigyelnek rám.
4/10 anonim válasza:
Soha nem arra törekedtem, hogy a férfiaknak tetszen a kinézetem, hanem hogy magamnak tetszek.
5/10 anonim válasza:
ha tetszel egy "pasinak" akkor is felfigyel rád, ha egy zsák van rajtad. Hidd el ez igaz, bár az is, hogy ha szépen nézel ki, akkor nagyobb esélyed lesz.
6/10 anonim válasza:
Ruha, sort+trikó, szoknya+trikó, rövid overál és szandi. Tetszeni pedig csak a páromnak akarok más hidegen hagy
7/10 anonim válasza:
Farmer, póló.Majd augusztusba, ha tényleg meleg lesz, nem ez a melegecske, akkor rövidnadrág póló
8/10 anonim válasza:
Nem a pasiknak öltözök,hanem magamnak.Ma pl egy sima farmer rövidnadrág Adidas póló szett volt rajtam egy Deerupttal.Semmi extra de ebben a melegben tökéletes.
9/10 anonim válasza:
Pont úgy próbálok öltözni, hogy ne bámuljon a sok phasz.
10/10 anonim válasza:
Ha nincsen kisugárzásod, amivel vonzóvá válhatsz egy srác szemében, teljesen mindegy, miben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!