Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti ebben a nagy melegben hányszor mossátok a puncitokat naponta?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 10:15
1/13 anonim válasza:
Reggel és este, és általában közvetlenül szex előtt.
2/13 anonim válasza:
Este szoktam fürdeni általában. De ebben a nagy melegben egy gyors zuhany szokott lenni közvetlen azután is, hogy haza értem délután. Külön puncit nem szoktam mosni, ha kell, megtörlöm egy intim kendővel. Szex előtt meg nem puncit mosok, hanem inkább lezuhanyzok.
3/13 anonim válasza:
Csak amikor amúgy is szoktam, zuhanyozáskor. Melegben van, hogy gyakrabban zuhanyzom, de csak külön a puncit nem mosom, inkább egy hűs zuhany.
4/13 anonim válasza:
Este egyszer, napkozbe pedig at törlöm magam nedvestorlokendovel.
5/13 anonim válasza:
Reggel , délután,este zuhanyzok
És természetesen ha találkozom párommal előtte tusolok, vagy közös pancsi. Illetve aktus után 1 órával :)
6/13 A kérdező kommentje:
Gondolom ilyenkor hamarabb bepállik nektek is a bugyiban.
2019. jún. 21. 12:16
7/13 anonim válasza:
Megint aki pallott bugyira veri
8/13 anonim válasza:
Én semmi különbséget nem érzek, nem pállik be a puncim.
9/13 anonim válasza:
Annyiszor, ahányszor általában szoktam zuhanyozni/fürdeni. Reggel és este, meg persze ha pénisz közelbe kerülök akkor előtte-utána. 22/Nő
10/13 anonim válasza:
Akkor amikor alapból lezuhanyozok. Soha nem mosok külön puncit, az is ugyanúgy csak egy testrészem mint bármelyik másik. És nem pállik be egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!