Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek, ha egy pasi hosszan, akár egy órán nyalná a popsitokat, vagy a puncitokat?
Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 23:08
1/13 anonim válasza:
Igen szeretem, a barátom meg is teszi.
2/13 anonim válasza:
Ha nagyon sokáig húzza, akkor egy idő után mondhatni megunom és 'elmegy az ihlet'
Úgy lehet, ha közben többször elmegyek és utána újrakezdi
3/13 anonim válasza:
Ez teljesen természetes egy kapcsolatban.
4/13 anonim válasza:
Egy óra nyalás? Valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem max 10-15 percig nyalja a párom akkor biztos elélvezek, aztán már nem kívánom.
5/13 anonim válasza:
Azért órákig nem. Mondjuk a 3. orgazmus után már abbahagyhatja.
6/13 anonim válasza:
Órákig ne.
A szexet viszont elhúzhatja.
7/13 anonim válasza:
Én szeretem ha nyalják a popsimat.Főként közvetlen kakilás után.
8/13 anonim válasza:
4: Mások pedig attól még kívánják, hogy párszor elélveztek...
9/13 anonim válasza:
1 óráig ne mert érzékeny lesz nagyon a puncim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!