Fiú vagyok hol vásároljak?
Figyelt kérdés
60km re lakunk a zarától érdemes fel menni 2nadrágért vagy vegyek meg a kínaiban?2021. márc. 3. 18:40
1/5 anonim 

válasza:

Rendelj online!
H&M-ben alapdarabokat szerezz be, Aboutyou-n nézz körül. Szerintem(!) a pull&bear, asos és bershka mostanában kicsit átment a hülyegyerek kategóriába ruha felhozatalban. Mondjuk jó lenne tudni a stílusod és akkor könnyebben lehetne ajánlgatni...
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy méretre nem tudok rendelni mert egyszer a 32es egyszer 34es farmer jo ram
2021. márc. 3. 18:47
3/5 anonim 

válasza:

Ezt úgy lehet a legjobban kikerülni, ha leméred magad. Én sem "s-m-l" alapján vásárolok, hanem mérettáblázatot nézve.
4/5 anonim 

válasza:

itt bár ruhaboltba lehet menni, de próbálni nem lehet (és nem értem a logikát). nekem viszont kellett egy nadrág. azt úgy is nehéz venni ha fel lehet próbálni, de így kb lehetetlen. de szerencsére volt már egy nadrágom, ugyanez a márka, azt lemértem, megnéztem minden címkét benne, és ezalapján vettem az újat. így jó lett :)
5/5 anonim 

válasza:

Rendelj be több méretet online, ami nem jó, azt meg visszaküldöd. A ZARA-ban azt hiszem ingyen visszaküldés van, egész hamar vissza is küldik a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!