Mentél már el valahova magassarkúban úgy, hogy tudtad, hogy nem fogod kibírni benne?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 09:13
2/7 anonim 

válasza:

Persze, még kamaszként mikor nagylányosnak tűnt. Azóta inkább egyáltalán nem hordok magassarkút.
4/7 anonim 

válasza:

"nem fogod kibírni"?
Azt meg hogyan lehet? Ha magassarkúban megyek el otthonról, akkor tudom hogy 20 percen belül minden lépés pokolian fájni fog. Ez ezzel jár.
5/7 anonim 

válasza:

Szégyen, ha az olyan 0 IQ-jú ostoba libákra buksz, akik úgy pipiskednek a nyílt utcán magassarkúban, hogy még járni sem tanultak meg benne.
6/7 anonim 

válasza:

5: Nagy valószínűség szerint a szegény fétises "barátunk" a kérdező. Kb. hetente feltesz egy hasonló értelmetlen magassarkús kérdést. De amikor ajánlottuk, hogy próbálja fel bátran akkor aztól elzárkózott.
7/7 anonim 

válasza:

Igen, én is kamaszként. Jégen csúszós platformos tűsarkú csizmával jól beégettem magam. Meg mentem olyan csizmába is, ami egy számmal kisebb volt és úgy feltört, hogy hazafele úgy lépkedtem mint aki összecsinálta magát.
De ma már nem vállalnék be ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!