Jártatok már úgy, hogy váltó cipő nélkül magassarkúban mentetek valahova és rohadtul fájt a lábatok?
Figyelt kérdés
Mit tettetek, hogyan oldottátok meg?2017. júl. 12. 22:29
1/13 anonim válasza:
hát levettem :D meleg volt, nyár szerencsére
3/13 anonim válasza:
Jujj.. ejszaka volt, buli. Iszonyatosan fajt a labam, mezitlab jartam a varost hajnalok hajnalan :DD Nem volt kellemes :D
4/13 anonim válasza:
Én mindenhova magassarkúban járok,de éjszakai buli alkalmával nem egyszer kerültem olyan helyzetbe,hogy majdnem leszakadt a lábam. Mit volt mit tenni énis levettem,és úgy flangáltam a városban :D nem a kedvencem így közlekedni,de néha meg kell tenni.
5/13 A kérdező kommentje:
És ilyenkor harisnyában flangálsz a város közepén?
2017. aug. 2. 13:29
7/13 anonim válasza:
Sokszor van ilyen velem.
Szalagavatón vettem ilyen felragasztható cipőpárnát a topánomba😁. Úgy kevésbé fájt.
Máskor levettem és mezítláb mentem haza.
Ha pedig nem voltam egyedül,akkor összeszedtem magamat, és szenvedve bár,de törve nem, mosolyogva tipegtem benne.👸
U.i: utóbbit nem javaslom,mindig kiderül,hogy nem éri meg...
8/13 anonim válasza:
Nem harisnyaban flangalok, ugyanis nem hordok. Szoval, mezitlab :D
9/13 anonim válasza:
Ha ilyen van simán ledobom a cipőm, sokkal kényelmesebb és a piszkot úgyis le lehet mosni :)
10/13 A kérdező kommentje:
Hol dobtad le eddig a cipodet, hol maszkaltal igy?
2017. szept. 5. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!