Lányok! Mit gondoltok erről a cipőről? Hordanátok?
Erről lenne szó.
Őszre/télre nézegettem lábbeliket.
Szerintetek nem túl férfias?
Nekem az tetszik benne, hogy praktikus, nem magassarkú, de nem teljesen egyenes a talpa, szóval nem olyan csúszásveszélyes.
Mit gondoltok róla?
Köszi a választ :)
Várom a többiek véleményét is!!
Köszi a választ! Nem tudom, hogy mennyire halgassak a véleményedre, mert komoly 11% átlagot sikerült összehoznod.
Nem vagyok leszbi, épp ezért nem szeretnék túl fiús/férfias bakancsot hordani.
Ilyen rockerszerű/ ehhez hasonló mustársárga tömegcipőt ne mondjatok, azt nem fogok venni.
Kérdező!
Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy akinek feljebb van a százaléka az csupán azért van mert aggódik érte és éppen ezért nem őszintén válaszol hanem azt írja amit elötte írtak illetve amit a kérdező hallani szeretne!
Na most. Én mindég azt írom amit érzek őszintén és ebből fakad a 10%-om!
De ha azt szeretnéd hogy a fiuk ne nézzenek Rád akkor halgass a 70%-ék fölöttiekre! Sok sikert! :)))
Mondtál egyszer is ellent a többieknek?
Esetleg a írtál mást mint amit a kérdező szeretne hallani?
Mert ennyi %-ot csak úgy lehet elérni, megnyugtatlak próbáltam más stílusban is válaszolni és lám ugráltak fel a %-jaim...
Ennyi.
Lehet jó stílusban öltözöl, de ezzel a förmedvénnyel sokat rontanál az összhatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!