Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mit gondoltok erről a...

Lányok! Mit gondoltok erről a cipőről? Hordanátok?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó.

Őszre/télre nézegettem lábbeliket.

Szerintetek nem túl férfias?

Nekem az tetszik benne, hogy praktikus, nem magassarkú, de nem teljesen egyenes a talpa, szóval nem olyan csúszásveszélyes.

Mit gondoltok róla?

2017. júl. 11. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy jó farmerral/nadrággal nagyon jól tud kinézni. Egyáltalán nem férfias, nekem nagyon tetszik:)
2017. júl. 11. 12:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Várom a többiek véleményét is!!

2017. júl. 11. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
A pridén igen! De máshol...
2017. júl. 11. 12:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nem tudom, hogy mennyire halgassak a véleményedre, mert komoly 11% átlagot sikerült összehoznod.

Nem vagyok leszbi, épp ezért nem szeretnék túl fiús/férfias bakancsot hordani.

Ilyen rockerszerű/ ehhez hasonló mustársárga tömegcipőt ne mondjatok, azt nem fogok venni.

2017. júl. 11. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha megfelelően kombinálod csajos darabokkal, akkor egyáltalán nem lesz férfias! A kényelem fontos, no meg jeges időben a biztonság.
2017. júl. 11. 12:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ!
2017. júl. 11. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező!

Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy akinek feljebb van a százaléka az csupán azért van mert aggódik érte és éppen ezért nem őszintén válaszol hanem azt írja amit elötte írtak illetve amit a kérdező hallani szeretne!

Na most. Én mindég azt írom amit érzek őszintén és ebből fakad a 10%-om!

De ha azt szeretnéd hogy a fiuk ne nézzenek Rád akkor halgass a 70%-ék fölöttiekre! Sok sikert! :)))

2017. júl. 11. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
kedves utolsó válaszoló azért mert nekem 70% feletti értékelésem van attól én is őszintén leírom a véleményem, és én is viselném ezt a cipőt. Szerintem elég jó az öltözködési stílusom, úgyhogy nem muszáj leszólni ha nem gond:)
2017. júl. 11. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
13%

Mondtál egyszer is ellent a többieknek?

Esetleg a írtál mást mint amit a kérdező szeretne hallani?

Mert ennyi %-ot csak úgy lehet elérni, megnyugtatlak próbáltam más stílusban is válaszolni és lám ugráltak fel a %-jaim...

Ennyi.

Lehet jó stílusban öltözöl, de ezzel a förmedvénnyel sokat rontanál az összhatáson.

2017. júl. 11. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Attól mert valakinek más stílusa van mint neked még nem kell megjegyzést tenni rá. Ha nekem ez tetszik akkor miért ne venném fel? És igen elég sokszor mondtam ellent de mint tudjuk nem csak a kérdező pontozhat fel hanem a többi válaszoló is, ezért én inkább nem okoskodnék:)
2017. júl. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!