Csajok, mit gondoltok erről a lakk csizmáról? Hordanátok? Mit gondoltok arról aki ilyet visel? Mit lehet hozzá felvenni? (KÉP)
2017. jan. 8. 16:16
1/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem is hordanám, mert nem illeszkedik a ruhatáramba. Ha másnak tetszik, szíve joga hordani, semmit sem gondolok róla.
A divattippeket meghagyom a nálam jobb stílusérzékkel megáldottaknak. :)
20
3/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, nem hordanám az biztos. De nem is gondolnék semmit sem arról ki ezt hordja, hisz ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek ugyan az
4/10 anonim válasza:
Azt gondolnám róla,hog bevállalós.Sexy.
5/10 anonim válasza:
Hát nem gondoltam volna hogy a H&M árul ilyen rondaságot...
Nekem nem tetszik, szerintem jobb ha nem is fejtem ki hogy mit gondolok arról aki ilyet hord. Persze ennek ellenére mindenki azt hordd amit akar, nem is én akarom megmondani ki mit vegyen fel.
6/10 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy csöppet k*urvás szerintem
8/10 anonim válasza:
Eddig csak a testkereskedőkön láttam ilyet, az egyik busz amivel járok a szokásos helyük előtt megy el. Nem venném fel, ízléstelen.
9/10 anonim válasza:
Egy nagyon vagány darab kicsit túl vagány igen hordanám de csak buliba utcára nem hiszem. Szoknyás harisnyás öszeállítással tudom elképzelni
10/10 anonim válasza:
Ha leírnám, milyen alkalomra tudnám egy nőn elképzelni ezt a csizmát, kitiltanának. Legyen elég annyi, hogy egy latex ruhához elmegy, és akkor kezdődhet a játék...
Ezt halál komolyan mondom, utcai viseletre ez nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!