Szerintetek gáz ha egy ilyesmi, lakk-hatású esőkabátot veszek fel? Csajok ti hordanátok ilyet? (KÉP)
2014. nov. 24. 13:10
1/4 anonim válasza:
Nem.Az a lényeg,hogy védjen az eső ellen.
2/4 anonim válasza:
Elegáns, felénk fiúk is hordanak pufók fajtát.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, mert nem szeretem az ilyen fényes dolgokat, de sokkal jobb, mint egy sima esőkabát :D
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok annyira oda a lakkért, a lányon a képen is kicsit dominásan hat. Rajtam, a kevés önbizalmú, 15 évesnek kinéző lányon rémesen és viccesen állna. Egy határozott megjelenésű nőn semleges darabokkal párosítva lehet csodás is, főleg ha maszkulin stílusú cipővel párosítja, mert azzal teljesen elkerülhető lenne a domina hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!