Közép suliba nektek kell váltó cipő? Nekünk 9. be kell és nem tudom mit vigyek? Szandált vagy papucsot?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 13:36
1/8 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor én egy balerina cipőt vinnék. Ilyet: [link]
Ha meg fiú vagy ,akkor egy tornacipőt, vagy sportcipőt.
2/8 anonim válasza:
Nekünk szerencsére csak általánosban kellett. Az a baj a balerinával hogy zoknival gáz.
3/8 anonim válasza:
nekünk nem kell,de én a helyedben nem szandált,meg balerinát vinnék,mert azokban látszik a zoknid,és úgy hülyén néz ki. én általánosban ilyen fazonú papucsom volt,mint ahogy a többieknek is. [link]
4/8 anonim válasza:
mert a csorcs nem gáz és nem látszik benne a zokni... ááá :D én valami vászon slip-on cipőt vennék.
6/8 anonim válasza:
Nekünk se kell szerencsére, általánosban kellett, kínais törnacipőt hordtam, tökéletes volt addig, és nem féltem otthagyni a szekrényben sem.
Szerintem is egy olcsóbb slip-on vagy tornacsuka jó lesz a célra. Én most tuti balerinát vennék, mert sokat járok ruhában, de lehet egy szakadt Converset fognék be alaposan megtisztítva.
7/8 anonim válasza:
szerencsére nem kell...àltalànosba is csak alsòba kelett...szerintem is tornacsuka...
8/8 anonim válasza:
Ha szandált viszel, akkor a zoknidat is le kell vetned, különben kiröhögnek. Valami sportcipő lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!