Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan téli cipö, csizma...

Van olyan téli cipö, csizma amelyik nem ázik át?

Figyelt kérdés
Hiába boxolom a bör téli csizmámat, mégis beázik. Van olyan téli csizma, cipö, bakkancs stb ami nem ázik át? (vagy nem jön le, nem kopik el hamar a talpa?) Ha igen akkor írjatok márkát, vagy küldjetek képet róla.
2013. nov. 19. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
A bőr beázik, ha sok nedvesség éri.
2013. nov. 19. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a bőr csizmák nem szoktak beázni, csak a műbőr és a velúr. Lehet, hogy elvált a talpa a felsőrésztől? Azt cipésszel meg lehet csináltatni, vagy új talpat tetetni rá. Nem drága, érdemes, ha szereted a csizmát és még szeretnéd hordani.
2013. nov. 19. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve rászántam 40 ezer ft-ot egy olyan csizmára, ami bőr és tényleg nem ázik be. Idén télen is ezt fogom hordani, eddig minden havat, latyakot kibírt. Ilyen hosszú szárú, fekete, semmi díszítéssel, semmi szegecs, csillám..stb. Évek óta ilyet kerestem. Humanic boltban vettem amúgy. Megéri időnként komolyabb pénzt kiadni egy-egy cipőre, ezek sok szezont álló darabok.
2013. nov. 19. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél vastagabb a bőr, annál nehezebben ázik át. Kenheted zsírral is, az még ellenállóbbá teszi. Vannak hótaposó jellegű bakancsok, mindenféle tex-es anyaggal, és bélelt gumicsizmák. Esetleg a cipőboltokban szoktak árulni impregnáló spray-t különféle anyagokra (műbőrre is). Milyen időben ázott be? Idén még annyira durva vizes idő nem volt.
2013. nov. 19. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Valóban megéri kicsit többet rááldozni. Egyszer se ázott be még csizmám. Persze nem gázolok direkt a pocsolyákba, de az eső vagy a hó eddig nem okozott problémát.

A hótaposóm például egy ilyesmi Rieker (ez régi modell, van azért már csinosabban is):

[link] - velúr, de nem ázik be. Az anyaga ugyanis így "működik": [link]

2013. nov. 19. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esöben is beázott a csizmám. A talpát mennyiért csinálják meg kb?
2013. nov. 20. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A bor nekem sem szokott beazni.Egy masik csizmam a talp es felsoresz illeszkedesenel azik be,pedig nincs levallva vagy serulve azon a reszen,nem is ragasztva,hanem varrva van,megsem jo az illesztes,pedig minosegileg jonak kellene lennie.

Szoval nem art egy kis szerencse sem.

2013. nov. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!