Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen élmény volt, mikor...

Milyen élmény volt, mikor először mentetek valahová magassarkú cipőben?

Figyelt kérdés

Mennyire volt különleges érzés? Sokkal nőiesebbnek éreztétek magatokat, vagy csak szenvedtetek benne? Milyen cipő volt, hány évesen és milyen alkalomra?

(Hogy anyu magassarkúját otthon felpróbáltátok, az nem számít ide. :))

2016. szept. 13. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett es igen! Sokkal noiesebbnek ereztem Magam benne, bar ket dolog miatt kisse furcsa!

Az egyik a harisnya ami miatt csuszkal a labam benne , illetve a magassag miatti egyensulyozas.

En 16 evesen vettem fel eloszor es azota kedvelem!

31/N

2016. szept. 13. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ált. sulis ballagásra kaptam az első magassarkúmat. Pár nappal előtte egy napot abban voltam suliban, mert osztályfotózásra ki kellett öltözni. Jó volt csinosnak és magasnak lenni. :) Szenvedés annyi volt, hogy a suliudvaron volt a fotózás, és alig bírtam egyensúlyozni, mert mindig besüllyedt a sarkam a fűbe.
2016. szept. 14. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!