Most a tavaszias időjárásban többször mentem boltba ilyen kombóban: felül hosszú ujjú pulcsi, alul rövidnadrág. Miért bámultak rám sokan úgy, mint akik még nem láttak fehér embert?
2021. febr. 26. 11:17
11/17 A kérdező kommentje:
Én meg fiú, te ökör!
2021. márc. 1. 12:56
13/17 anonim válasza:
Most én se értem a problémát, a párom heteró férfi és hord harisnyát télen a munkásruha alá, hogy ne fagyjon meg. Vagy manapság már nem megfagyni is bzis? :D
14/17 anonim válasza:
13!
Te és a párod logikusan és értelmesen gondolkoztok, de ezek a mai tízen,húszonéves fiúcskák azt hiszik, hogy a ruháktól lesznek kenény férfiak.
Közben puhapöcsök mert rettegnek bizonyos ruháktól amik a testre símulnak mintha fertőzőek lennének.
Primitív sötét és tudatlanok, de a lényeg hogy egymás előtt megfeleljen a ruházatuk.
Na mindegy, ezek felőlem meg is fagyhatnak..
15/17 A kérdező kommentje:
Szia harisnyás szépfiú!
Jól vagy? Készíted már elő a szekrényedből a rövidnacikat, hogy a tavasz közeledtél újra a világ elé tárhasd bombasztikusan formás és izmos combjaidat?
2021. márc. 1. 15:01
17/17 anonim válasza:
Á!
A képen férfiak vannak, a kérdező meg hát csak szeretne annak látszani..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!