Lányok! Hányszor ideális felvenni egy melltartót mosásig?
Igen, mindent, ami a bőrömhöz ér, egyszer veszek fel. Farmert, pulcsit 2-szer, de sosem többször. A pulóver alatt póló van, természetesen az is minden nap tiszta.
Cipőt 2 naponta cserélek, hogy kiszáradjon.
Tényleg 2-szer tusolok naponta, de nagyon kevés vegyszer használok.
Igaz, te minősítettél engem, de én nem teszem meg veled. Érzed, hogy mi(lyen) vagy enélkül is.
Direkt úgy írtad az előző válaszod, hogy az provokatív legyen, én meg gyönyörűen belesétáltam.. Ugyan úgy minősítettél, hiszen szerinted igénytelen vagyok, mert egynél többször veszek fel egy melltartót.
Szerintem ez nem ebben mutatkozik meg, hogy ki igénytelen, meg ki nem, de a te véleményed, igazából nem értem miért foglalkozok vele, én itt be is fejeztem szerintem.
#21, akkor gratulálok, te vagy az igényesség mintapéldája, remélem, kamion számra vásárolod a melltartókat!
MINDENKINEK köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem, van pár minőségi darabom, amelyek nem fekszenek ki pár gépi mosás utan. Ugyanez érvényes a többi ruhadarabomra is.
Szívesen!:)
19-es te nagyon primitív vagy. A bugyi alsónemű, jó hogy mindennap tiszta kell belőle. Hogy lehet a kettőt egyáltalán összehasonlítani?
Ha valaki normálisan tisztálkodik és nem izzad erősebben mint az átlag, nem kell mindennap mosni a melltartóját.
Legelsőnek alapból is hátul a csatnál kezdenek el koszolódni mivel ott tapogatjuk.
A melltartó nem alsónemű? Akkor mi???
Mindegy, döbbenetesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!