Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hányszor ideális...

Lányok! Hányszor ideális felvenni egy melltartót mosásig?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 18:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem izzadtál bele akkor egy 5x is felveheted akár. Oké, hogy fehérnemű, de csak felül hordod. Tehát mint egy felsőt. Aki azt mondja naponta cseréli az hazudik, vagy annyira sok van neki.
2021. febr. 16. 11:10
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elég sokszor fel szoktam venni, úgy kb 5x. A sportmelltartókat minden edzés után kimosom.
2021. febr. 16. 13:52
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ! Ha fekete és másnap fehér bluzt veszek fel, akkor nem veszem fel, hanem fehéret veszek fel, és a fekete megy a mosásba. De max 3szor veszem.
2021. febr. 16. 14:16
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzem úgy, hogy izzadok, akkor legalább egy hétig hordom.

Nyáron általában azonnal off vagy inkább csak topot hordok, azt lehet agyonmosni. Eléggé irritál mikor a drága melltartóm már pár hónap után megy tönkre, hiába szórakozom a kézi mosással, úgyhogy nem igazán szeretem gyakran mosni a melltartókat.

2021. febr. 16. 14:30
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! #10, Miért lenne igénytelen valaki, aki nem cseréli naponta? Én nagyon mellű vagyok, de minden nap tisztálkodom és babapúdert teszek a melleim közé. Még 3 napi melltartón sem érzek semmit, miért kéne naponta cserélni? Nyáron más a helyzet, akkor jobban izzad az ember.
2021. febr. 16. 16:14
 16/31 A kérdező kommentje:
*nagy mellű
2021. febr. 16. 16:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagy mellem van mégsem izzadok bele:) simán felveszem többször is. Ha sokat mosnám mosógéppel akkor hamar tönkremenne és azért nem olyan hű de olcsók manapság. Bugyit természetesen minden nap újat veszek fel de a melltartót tényleg nem ertem miért kéne. Ennyi erővel a kabátot is moshatnánk minden nap.

Aki azt írta 1x lehet felvenni az valószínű férfi válaszoló és próbál okoskodni.:)

2021. febr. 16. 16:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Maximum 2 napig veszem fel ugyanazt.
2021. febr. 16. 16:45
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

A bugyikádat sem cseréled minden nap, ha "nem érzel rajta semmit"?

Én nem szoktam, mégis minden nap tisztát veszek fel.

Szerintem iszonyat igénytelenek vagytok.

2021. febr. 16. 17:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Te meg iszonyat buta. Kérdem én, te minden nap kimosod a farmerod? A kabátod? A pulcsid? A cipőd? Ha igen, hát egs, nekünk nincs időnk, meg pénzünk hetente vásárolgatni ezeket. Ha nem, akkor te is olyan igénytelen vagy, mint mi. Hiszen pl a pulcsi is hozzáér a bőrödhöz, sőt az még a hónaljadhoz is. A farmer a külvilággal érintkezik, tiszta kosz lesz. A cipőbe beleizzad a lábad.

Ennyiből te ne akard már megállapítani, hogy igénytelenek vagyunk.

Gondolom te vagy Miss MindenNap KétszerFürdök, akinek a kádja széle ki van rakva kozmetikumokkal, és aki minden fürdés után testápolóval kenegeti magát, hogy jajj de igényes legyen.

2021. febr. 16. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!