Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ilyen időben mennyire...

Lányok ilyen időben mennyire elfogadott ha egy fiú harisnyanadrágot hord?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 17:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
97%
Én is az ilyen típusú harisnyanadrágot hordom, de nem csak a munkahelyemen. Én ilyenkor ilyen harisnyában szoktam aludni is mert nagyon szeretem, igazán jó meleg ilyenkor....
2021. febr. 12. 18:04
 22/44 anonim ***** válasza:
95%

Én ilyen harisnyanadrágokat hordok, és semmi pénzért nem cserélném le a nejlonra.

[link]

[link]

2021. febr. 12. 21:42
 23/44 anonim ***** válasza:
11%

Ilyet a kisfiúk hordtak az oviban.

Nem tudom, nőként egy sima thermo harisnyában mászkálok, nincs rajtam gatya, egyberuha alá hordom. Azért ennyire nem kell megfagyni. Ez már hiszti.

2021. febr. 13. 23:49
 24/44 anonim ***** válasza:
97%
Semmi gond nincs a harisnyával, én is hordom hidegben(és azért nőit, mert fele annyiba kerül mint a férfi verzió és ugyanolyan), de tekintve hogy úgyse látja senki, nem kell vele egész picit sem törődni, hogy ki mit szól hozzá.
2021. febr. 14. 00:02
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb harisnya amit a 22-es is mutat.

Nekem csak olyan van.

A legtöbb fekete, de van kék is zöld is meg szürke is.

Én még ilyenkor simán fel veszem a nadrág alá.

2021. febr. 24. 08:35
 26/44 anonim ***** válasza:
80%

Szép szó kincsed van utolsó!!!

Gratulálok!!!

Te néztél már tükörbe??!!!

2021. febr. 25. 07:40
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
28.És mi közöd van hozzá, hogy ki mit hord?Ha nem tetszik, húzz a francba innen!Én is ilyen harisnyát hordok gyerekkorom óta, ugyanúgy felveszem otthom, a munkahelyen, és senki se szólt még meg érte.Sőt, a feleségem is ilyet vesz fel, ha hideg van.Szóval ki is a b.zi?
2021. febr. 25. 20:21
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

én teljesen mértékben elfogadom, ha ő fázik, és neki ez kényelmes, akkor nadrág alá nyugodtan vegye fel.

mindenkinek a maga dolga, hogy mit hord, és ami nem látszódik, azért (meg pláne) még be sem szólhatnak.

kérdező, ha szeretnél ilyet hordani, nyugodtan vedd fel! c:

2021. febr. 26. 10:52
 29/44 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi bûzi van egy helyen:+
2021. febr. 26. 14:11
 30/44 A kérdező kommentje:

Így is teszem!!

Te legalább normálisan állsz hozzá kedves 28 as. Nem tudom fiú vagy e vagy lány de minden esetre köszönöm.

Az utolsó meg tehet egy szívességet!!!

2021. febr. 26. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!