Lányok ilyen időben mennyire elfogadott ha egy fiú harisnyanadrágot hord?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 17:36
12/44 anonim válasza:
Nálam ilyenkor alap a harisnyanadrág viselése, sőt ma reggel kettőt is vettem fel, két vastag pamutot, mert itt -14 van.
13/44 anonim válasza:
Jéger alsó vagy futó nadrág ftw. Ne buz1skodjunk harisnyával.
14/44 anonim válasza:
Miért b..zi a harisnyanadrág?!
Azért mert jó meleg?!
Nem értem!
15/44 anonim válasza:
14# Szerintem ti keveritek a termo nadrággal vagy nem tudom. Harisnyát a nők hordanak.
16/44 anonim válasza:
17/44 anonim válasza:
18/44 anonim válasza:
Nem ciki. Habár én jégeralsót vagy melegítőnadrágot veszek fel (esetleg síaláöltözetet) a munkás nadrág alá.
20/44 anonim válasza:
Na jó! Hát én is hordok, mert rohadt hideg van.Igen, azt a bordázott pamutharisnyanadrágot.Most is van rajtam, és a munkahelyemen is viseltem a nadrágot alatt.Gyerekkorom óta hordok, nem értem miért kell ezért a másikat lebúzázni?
A jégeralsó az nagyon parasztbácsis kinézetű, a mackónadrág az nekem már nagyon vastag!Nekem az előbb említett harisnya vált be, és nem is kívánok rajta változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!