Azokhoz szól a kérdés, akik hordanak replika cuccokat! Miért teszitek? Egyre többet hallom, hogy ez sokak szerint teljesen elfogadott. De én nem tudom megérteni.18L
Te buta vagy?
Azért mert mondjuk nem mindenkinek van pénze egy Louis Vuitton táskára, de a minta/forma/akármi tetszik nekik.
Miért ne lehetne elfogadott? Ez nem erkölcsi kérdés...
Egyszerű, nem megjátszani akarja magát az ember, hanem tetszik neki az adott design.
Ha egy ugyanolyan cipőt ami nekem tetszik megkapok olcsóbban, akkor miért ne venném az olcsóbbat?
Én spec fel se ismerem a replika eredetit.
Kb nem érdekel, most neten látok egy táskát ami lv replika fel sem ismerem, csak annyi, tetszik...
"De a manapság a nagycégeket leutanozza mindenki, akkor miért nem egy olyat vesz valaki, ami ugyanolyan stílusú? "
Ott a válasz a 6. kommentben.
7. Válaszoló, valószínűleg azért nem ismered fel az eredetit mert nem volt még olyanod. Ég és föld a különbség.
Kedves utolsó, szerintem nincs ott a válasz, ha csak a stílus tetszene neki, akkor megvenne egy minőségi eredeti olcsóbb kategóriás terméket, nem a szar minőségű replikát!
Kedves kérdező, teljesen igazad van. Nevetséges amikor ilyen embereket látok, szörnyen gáz ... Arról nem is beszélve, hogy szimplán lopás mások szellemi tulajdonát elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!