Azokhoz szól a kérdés, akik hordanak replika cuccokat! Miért teszitek? Egyre többet hallom, hogy ez sokak szerint teljesen elfogadott. De én nem tudom megérteni.18L
"Válaszoló, valószínűleg azért nem ismered fel az eredetit mert nem volt még olyanod. "
Volt, több összehasonlítási alapom van. Éppen azért vagyok így vele, hogy feleslegesen nem dovok ki sokszoros árat valamiért, ha sem designban, sem minőségben, sem tartósságban semmi pluszt nem képes nyújtani, egyedül egy márkajelzésért gombolnak le a balekokról több pénzt.
de abba bele sem gondoltok ti szerencsétlenek, hogy valószínűleg a kamu Guccit meg LV-t kínában rabszolgák gyártják, míg az eredetit normális bérrel megfizetett dolgozók
Szerintem is ultra gáz a replika és hidd el, én pl méterekről kiszúrom ha valami replika. Egyszerűen látszik a minőségén
Akkor inkább már használtan veszek designer cuccokat
Ó, persze, a megmagyarázás az megy. Nekem ne mesélje be senki, hogy egy pólónál több tucat féle design van és pont a márkás jön be, és az senki másnál nincs is. Van vagy 3-4 variáció, azok tök egyformák. Igenis felvágásból veszitek. Legalább olyat hazudjatok, amit magatok is elhisztek.
Na és persze, ez nem más, mint: hamisítás. Nem replika, ne álszenteskedjünk, hanem hamis termék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!