Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azokhoz szól a kérdés, akik...

Azokhoz szól a kérdés, akik hordanak replika cuccokat! Miért teszitek? Egyre többet hallom, hogy ez sokak szerint teljesen elfogadott. De én nem tudom megérteni.18L

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Talán ,mert nem mindenkinek van pénze 20 ezret adni egy polóra de tetszik neki és nagyon sok replikánál hacsak vizsgálják mikroszkópol észre nem veszi senki , hogy nem eredeti.
2020. ápr. 23. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

"Válaszoló, valószínűleg azért nem ismered fel az eredetit mert nem volt még olyanod. "

Volt, több összehasonlítási alapom van. Éppen azért vagyok így vele, hogy feleslegesen nem dovok ki sokszoros árat valamiért, ha sem designban, sem minőségben, sem tartósságban semmi pluszt nem képes nyújtani, egyedül egy márkajelzésért gombolnak le a balekokról több pénzt.

2020. ápr. 23. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

de abba bele sem gondoltok ti szerencsétlenek, hogy valószínűleg a kamu Guccit meg LV-t kínában rabszolgák gyártják, míg az eredetit normális bérrel megfizetett dolgozók

Szerintem is ultra gáz a replika és hidd el, én pl méterekről kiszúrom ha valami replika. Egyszerűen látszik a minőségén

Akkor inkább már használtan veszek designer cuccokat

2020. ápr. 23. 18:26
 14/15 anonim válasza:
81%
Igen, amit az utolsó mond az a másik fele... És igen 10 méterről kiszúrni, nem lehetett túl sok designered, ha azt mondod ugyanolyan a minősége.. Van élethű replika, de az 100 ezernél kezdődik és az is olyan, hogy olyan, akinek tényleg van, az látja rajta. Más a cipzár, varrás stb. Ennyit meg miért kiadni, ha még nem is eredeti.. Meg persze a minőség. Szóval mi vagyunk a balekok, akik ha tetszik valami a tervező munkáját becsüljük meg és saját magunkat, egy minőségi darabbal... Istenem.. Nincs pénz rá, de azért a Gucci logót el tudja VISELNI. Tetszik a design? Ugyan már!Mi tetszik? Az hogy rá van nyomva a markajelzes? Ha nincs rá pénzed és feleslegesnek érzed, hogy ennyit kiadj érte akkor miért nem jó egy ugyanolyan sima bolti amire nincs ranyomva a márkajelzes. Pénz nincs de villogni akarunk vele...
2020. ápr. 23. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

Ó, persze, a megmagyarázás az megy. Nekem ne mesélje be senki, hogy egy pólónál több tucat féle design van és pont a márkás jön be, és az senki másnál nincs is. Van vagy 3-4 variáció, azok tök egyformák. Igenis felvágásból veszitek. Legalább olyat hazudjatok, amit magatok is elhisztek.

Na és persze, ez nem más, mint: hamisítás. Nem replika, ne álszenteskedjünk, hanem hamis termék!

2020. ápr. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!