Középiskolai ballagásra 11cm-es magassarkú sok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 22:19
11/16 anonim válasza:
Én az egész gimit 12-13 centis sarkakon jártam végig.
Azt hozzáteszem, hogy a tűsarkút utálom és messziről kerülöm. Helyette a kicsit robosztusabb sarkú, platformos cipőket részesítem előnyben. Ezek sokkal kényelmesebbek, és a stabilitásuknak köszönhetően elesni sem nagyon lehet bennük.
Ez a magasságodtól is függ. Én nagyon alacsony vagyok, így nem volt kérdés, miben ballagjak, de ha átlagmagasságú vagy magas, akkor nyugodtan lehet rajtad alacsonyabb, vagy szinte teljesen lapos cipő is, ha azt kényelmesebbnek érzed.
12/16 anonim válasza:
Nekem tetszik a cipő, mivel platformos, ezért annyival kisebbnek érződik a sarka és könnyebb lesz benne kicsit járni. Arra vigyázz, hogy ne legyen túl nagy, mert akkor könnyű kilépni belőle. A DM/Rossmannban árulnak szilikon betétet, amit a sarkához lehet tapasztani, én nagyon szeretem, mert akkor nem nyom, meg egy nagyon kicsit szűkít rajta és kevésbé félek, hogy lépek egyet és kicsúszik belőle a lábam.
13/16 anonim válasza:
Elsőre azt mondtam volna, hogy sok a 11 cm, de a linken lévő cipő abszolút rendben van, tökéletes lesz ballagásra. De ha füves területen lesz az ünnepség, akkor számíts rá, hogy be fog süppedni a sarka.
14/16 anonim válasza:
Uuu nagyon szép a cipő!! *-* biztos gyönyörű leszel benne ^^ én támogatom, szerintem nem sok, pláne középiskolás ballagáson.. 18 éves felnőttek vagytok. Miért lenne sok egy magassarkú. Valószínű a többi lányon is lesz. Nálunk tavaly mindenkin volt. Rajtam is, az egy dolog hogy nem tudtam benne menni xDD de mindenki ilyen káosz mint én(:
16/16 anonim válasza:
Nem sok, legalább te leszel csinos a sok kis szolid hiú között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!