Középiskola évnyitóra lapos fekete balerina cipő, vagy magassarkú?
Figyelt kérdés
Most leszek kilencedikes, alacsony vagyok. A sulimhoz kb. a vasútállomástól 30-40perc séta. Lapos cipőt, vagy magassarkút (5-6cm sarok) vegyek fel?2012. aug. 15. 13:53
1/10 anonim válasza:
Laposat. Ráérsz még arra, hogy magassarkúval fájdítsd a lábadat.
2/10 A kérdező kommentje:
Még 1kérdés: szoknyához vegyek fel testszínű harisnyát?(nem igazán szeretem, mindig sikerül kiszakítanom, de ha kell felveszem)
2012. aug. 15. 14:15
3/10 anonim válasza:
nem kell hozzá harisnya, mert nem lesz hűvös. :P de maradj meg a lapostalpúnál, de ha annyira akarsz magassarkúban lenni, akkor a táskádban vihetsz és a suliban lecseréled, majd vissza.
4/10 anonim válasza:
Szerintem se sétálj 30-40 percet magas sarkúban, nehogy olyan legyen a lábad mint Victoria Backhamnek.
5/10 anonim válasza:
egy nő mindig hordjon harisnyát :) (ha olyan ruhában van persze)
én sem szeretem,mert kényelmetlen,de illik felvenni :)
szerintem is jó lesz a lapos cipő,bár ez a szoknyától is függ :)
6/10 anonim válasza:
Én 27 éves létemre életemben nem hordtam magassarkút,jó mondjuk magas is vagyok,csak a balerinákat szeretem.Úgyhogy szerintem te is balerinát vegyél fel.
7/10 anonim válasza:
Hidd el attól még, hogy középiskola nem fogja nézegetni senki sem, hogy van-e rajtad harisnya vagy sem. A cipőd is teljesen mindegy ha mindegyik szép.Én is most leszek 9.es, de már 2 éve odajárok, mert 7.es koromban odairatkoztam.Az évnyitókon és főleg zárókon mindenki fehér vagy fekete saruban van, harisnya nélkül fekete rövid gatyába és matrózblúzban.Senki sem figyeli...Azt vedd amelyiket akarod.
8/10 anonim válasza:
Én mindenképp a balerina cipőre szavazok! Eléggé fájni fog a lábad a magassarkúban mire odaérsz a suliba, és még áld végig az ünnepséget is. Hidd el tapasztalatból beszélek :)
17L
9/10 A kérdező kommentje:
Leginkább én is a lapos felé hajlok, és így el is dölt. Harisnyát szerintem csak akkor veszek fel ha hűvös lesz. Már csak a szoknyát nem tudom hogy a ballagási vagy az előtte hordott ünneplő szoknyát, de majd eldöntöm :) Köszi a válaszokat.
2012. aug. 15. 17:43
10/10 anonim válasza:
lapos :) főleg ha gyalogolnod kell. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!