Miert 'nem való' suliba ( közép) magassarku?
A magassarku sarka max 7 cm ( nálam :D )
Es nem mindennapi viseletre gondoltam, hanem 1-1 nap, amikor picit csinosabb akarok lenni :D
En nem azért hordok ( csak ünnepségen vagy 1-1 nap, ha elegánsabb felsot veszek fel, amihez nem jo a sport cipo) magassarkut, mert idosebbnek akarok tűnni :D
Es 'sima' gimi :)
szerintem bőven belefér :)
milyen magas vagy amúgy?
Ennyi idősen szinte mindenhol rossz, ha magassarkút hord egy lány. Kivéve persze ünnepélyeknél, ballagáson.
Oka: ha jó a tested, szép az arcod akkor ríbancnak fognak hívni, mert az jön le a többieknek hogy idősebbnek akarsz tűnni, és nagyképűsködni akarsz. Persze attól függ milyen társaságban vagy, mert van ahol akkor vagy "menő" ha minél jobban hasonlítasz egy útszéli rvára
Ha meg átlagos vagy akkor meg kiröhögnek..
És ezt fiúként mondom, úgyhogy szerintem jó lenne még hanyagolni 2 évet legalább.
Nincs gond azzal hogy csinosabb akarsz lenni, de próbálj meg magassarkú nélkül az lenni még egy ideig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!