Ez a szoknya, és magassarkú jó középiskolai ünneplőnek?
Középiskolába szerintem ez sok. A szoknya túl rövidnek tűnik. A cipőben pedig kín-szenvedés lesz egy nap.
Amikor én voltam középsulis (2012-2016) egy ilyen ruhával ki is vágtak volna. Bár kétségtelen, hogy csinos,de nem oda. Valószínűleg feszengenél benne. Inkább vegyél egy fekete farmert ezzel a cipővel, ha ragaszkodsz hozzá. Vagy a szoknya hozza legyen térdig érő, esetleg 5 cmvel felette. A közönséges és az ellegáns/csinos között van különbség. Akár 1-2 gomb, akár 5-10 centi.
22N
Tökéletes!
A szoknya és a cipő is összhangban van.
Mellesleg nem értem a szoknya hosszán miért lihegnek az előttem szolók , ez zavarja tán őket? De nyáron az olyan rövid “nadrág” ami inkább bugyi és a fél pitcsa kinnt van belőle közterületen,középületekben az nem gond? Az nem szúr szemet?
Szerintem csinos, de nekem van pont ugyanilyen szoknyam, es vigyazz vele, mert eleg rovid. Sot, a meretezese se az igazi, mert az en amugy boven L-es meretemre M-es lett a jo. De ha felveszel hozza egy fekete harisnyat, szerintem nem gond a hossza.
Raadasul ez nem csak alkalomra hordhato fazon, sot mist meg divatban is van, nekem amugy szinte csak ilyen szoknyaim vannak a hetkoznapokra :D
Nalunk minden 2. lany ilyen szettben volt. (2013-2018 voltam gimis) Ha nem vagy magassarkuhoz szokva, akkor egy kisebb sarkuval kezdj. Es ez a szoknya tenyleg picit rovid lehet ha magas vagy, nekem is ilyenem van. Es arra ugyelj, hogyha nagyon fiatalos es kislanyos alkatod/kulsod van (mint pl nekem) akkor egy ilyen szett nevetsegesse tehet, a magassarku miatt. Van egy szabaly: minel rovidebb a szoknya, annal kisebb a sarok, es minel hosszabb a szoknya, annal magasabb sarok (nem muszaj de altalaban bevalik)
Viszont fekete paperbag nadrag/farmer + ez a cipo tokeletes es noies mindenkin szerintem :)
Ha mindenkepp ilyen nagyon magas cipot szeretnel akkor egy olyat valassz amin vekony pant tartja a bokad es tegyel bele zseles parnat. De ha nem hordassz magassarkut rendszeresen akkor ez tenyleg kifog nyirni.
A vans kombo is tokeletes, en mindig ilyen szoknyaban + old skool vansben voltam, nem kifejezetten szerettek a tanarok, de vegzosoknel mar nem szoltak bele annyira. Volt, hogy szuk fekete lakkszoknyat vettem fel 12 centis magassarku szandallal, de azt is mar csak vegzoskent.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!