Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én találok ennyire...

Csak én találok ennyire nehezen farmert magamra?

Figyelt kérdés
Nekem minimum 50et kell felpróbálnom mire találok egy méretben megfelelőt. Magas és vékony vagyok (192 cm 80kg) és a legtöbb nadrág vagy túl rövid vagy túl bő.
2021. jan. 23. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem! 😂

Én leginkább kínai üzletekben vásárolok, 83 kiló vagyok (ez izom is, az alkatomhoz képest ránézésre a 83 soknak hangzik) és kb 31-32-es nadrág volt jó rám. Nemrég próbáltam, nem is híztam, sőt fogytam és a 34-es méret kicsi(!) volt!

Ami meg jó rám, annak a földön húznám az alját, bő már a térdétől lefele, azért nem tudom megvenni...

2021. jan. 23. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

en magas vékony lány vagyok, minden nadrág a bokámat veri , úgy néz ki mintha kicsi lenne rám

télen kifejezettem rossz, hogy nem ér le a bokámig 🤦‍♀️

2021. jan. 23. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
#2 akkor te jol jartal ezzel a mostani divattal, hogy kilog a boka.
2021. jan. 23. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 184 cm vagyok, 80 kg, széles a csípőm, a combjaim átlagosak, a lábaim hosszúak.. Nagyon ritkán találok rám való farmert, a legtöbb szintén “bokavillantós”

Már kezdem megszokni a helyzetet..

Én a takkoban szoktam venni, bár annyira nem bírják a strapát, de még mindig normálisabban állnak, mint a h&m vagy c&a nadrágok.. Kínaiban meg szinte sosem találok

2021. jan. 23. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Én amúgy 165 centi vagyok, szóval pont ellentéte vagyok a magas hozzászólóknak, én fel tudnám törölni a mostani nadrágokkal a padlót. 😂

2021. jan. 23. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én 160 centi vagyok szóval kb. az összes nadrág túl hosszú (bár ez még talán a jobbik eset, mert ha levágom akkor jó)

De ebben az a vicces, hogy van egy barátnőm, aki kb. 170-175 cm, neki pedig állandóan rövidek a nadrágok, szóval tényleg nem értem, hogy milyen magasságú emberekre gyártják őket.

2021. jan. 23. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:

És még egy vicc: amikor jó lenne derékban, de a combomon már nem jön fel...

Vagy feljön a combomra, de a derekamra már nem tudom feltuszkolni.

Illetve a kedvencem, amikor már a vádlimon megakad. 🤣

2021. jan. 23. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
én is magas vékony vagyok és számomra is nehéz jó farmert találni
2021. jan. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!