Csak én találok ennyire nehezen farmert magamra?
Ne aggódj, nem! 😂
Én leginkább kínai üzletekben vásárolok, 83 kiló vagyok (ez izom is, az alkatomhoz képest ránézésre a 83 soknak hangzik) és kb 31-32-es nadrág volt jó rám. Nemrég próbáltam, nem is híztam, sőt fogytam és a 34-es méret kicsi(!) volt!
Ami meg jó rám, annak a földön húznám az alját, bő már a térdétől lefele, azért nem tudom megvenni...
en magas vékony lány vagyok, minden nadrág a bokámat veri , úgy néz ki mintha kicsi lenne rám
télen kifejezettem rossz, hogy nem ér le a bokámig 🤦♀️
Én 184 cm vagyok, 80 kg, széles a csípőm, a combjaim átlagosak, a lábaim hosszúak.. Nagyon ritkán találok rám való farmert, a legtöbb szintén “bokavillantós”
Már kezdem megszokni a helyzetet..
Én a takkoban szoktam venni, bár annyira nem bírják a strapát, de még mindig normálisabban állnak, mint a h&m vagy c&a nadrágok.. Kínaiban meg szinte sosem találok
1-es vagyok.
Én amúgy 165 centi vagyok, szóval pont ellentéte vagyok a magas hozzászólóknak, én fel tudnám törölni a mostani nadrágokkal a padlót. 😂
Nem, én 160 centi vagyok szóval kb. az összes nadrág túl hosszú (bár ez még talán a jobbik eset, mert ha levágom akkor jó)
De ebben az a vicces, hogy van egy barátnőm, aki kb. 170-175 cm, neki pedig állandóan rövidek a nadrágok, szóval tényleg nem értem, hogy milyen magasságú emberekre gyártják őket.
És még egy vicc: amikor jó lenne derékban, de a combomon már nem jön fel...
Vagy feljön a combomra, de a derekamra már nem tudom feltuszkolni.
Illetve a kedvencem, amikor már a vádlimon megakad. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!