Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon nehezen találok ruhákat...

Nagyon nehezen találok ruhákat magamra! Más is van így?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy egyszerűen rémálom a ruhavásárlás számomra.

Valami nagyon lehetetlen alakom lehet, vagy nem tudom, mert egyszerűen úgy érzem, hogy semmi nem áll jól. :(

Most éppen fogyókúrázom, és sikerült is már leadnom egy 5-6 kg-ot. Azt hittem, így majd könnyebb lesz, de - akármilyen hihetetlenül hangzik - csak még rosszabb lett a helyzet.

Szeretem a kicsit elegánsabb darabokat, de azért nem kosztümben járnék minden nap. Sajnos egy nadrágnál pl. ami jó lenne a csípőmön, az nagyon hosszú (általában annyira, hogy levágva meg már hülyén néz ki, mivel a fazonja tönkremegy tőle). A felsők a mellem alatt, de a hasam felett (szóval azon a kis részen) elállnak, ugyanakkor a hónaljamnál bevágnak...

Más is van így, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? :(

2011. aug. 13. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a 34-es ruhák szabályosan leesnek rólam, mint mindig, de legalább rájöttem, hogy a legging+oversize felső a legjobb összeállítás:D Főleg egy hosszú, nagy medállal rendelkező nyaklánccal. Hűh:D
2011. aug. 13. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a melleim miatt alig találok ingeket magamra. S-es méretem van, de elég nagy melleim, így ami mellben jó a hasamnál eláll és így van ez még egy csomó felsőnél..
2011. aug. 13. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nadrágot könnyen találok magamra, mert ideális az alkatom, de felsőt (inget, szabadidőfelsőt, pulóvert) nehezen, mert nagyon széles vállam van. Vagyis az én vállam pont jó, az átlag nyeszlett meg pókhasú.

25/F

2011. aug. 13. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ma belehaltam... farmert akartam venni... nem sikerült. 10 ezer körül szántam rá, így voltam Zara, Bershka, Stradivarius, Promod, Orsay, Tally üzletekben és nem. Vékonyabb rugalmas szűk fazont akartam, ami középkék, nincs agyonkoptatva, szaggatva, hanem olyan kis basic.... hát nem sikerült. Biztos túl sokat akarok... bezzeg ha szakadtat akartam volna.....
2011. aug. 13. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez vicces, mert pont ma én is így jártam. :) Ez ihlette a kérdésemet.

Ugyanez: sima, szűkebb fazonú, sötétebb farmert szerettem volna (többek között), ehelyett volt: szakadt; csípőnadrág (utálom, mert az csak a tényleg nagyon vékonyaknak áll jól...); olyan, aminek nagyon lenn van a zsebe, ezáltal optikailag óriási feneket csinált; olyan, ami pont megfelelne, és amiből persze pont nem volt a méretemben... és még sorolhatnám.

Mondjuk ruhákat is néztem, szoknyákat is, felsőket is... Inkább hagyjuk, hogy éreztem magam. :(

2011. aug. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!