Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nehezen találok ruhát az...

Nehezen találok ruhát az alakom miatt. Hol vásároljak?

Figyelt kérdés
163 cm és 44 kg vagyok, ha kinézek magamnak pl egy nadrágot, aminek jó lenne a hossza, az nagyon bő derékban, és legtöbbször lehetetlen bevenni belőle :S A felsőknél ugyanez, ha jó a hossza szinte lóg rajtam, alig találok v.mi jót. Tudnátok ajánlani olyan üzleteket ahol márkás cuccokat tudok venni ilyen méretben? (Mostanában tally weijlben vásárolok, mert ott van xxs)
2009. aug. 8. 14:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, kimaradt: 16/L vagyok
2009. aug. 8. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

XS-es nem jó rád?

Különben a helyedbe kínaikba mennék... Azok a pici kínai lányokra vannak tervezve, ott is tuti találnál.

Fehérneműt a Women's Secretbe nézz.

2009. aug. 8. 14:27
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

Az xs sem mindíg jó... a kínait nem szeretem, márkamániás vagyok :D

2009. aug. 8. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
H&M be jó gyerek ruhák vannak, aminek a hossza is tuti jó lenne. Én sokszor megnézem, hogy jobb ott a gyerek mint a női xD
2009. aug. 8. 14:36
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Hízzál pár kilót!
2009. aug. 8. 14:41
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot, majd megnézem :)

Hízzak? Viccelsz? Eddid csak azt próbáltam, de egyszerűen lehetetlen, hidd el, annak örülnék legjobban ha normális lehetnék, akkor is örömtáncot járok, ha csak fél kilóval mutat többet a mérleg. Nehéz dolog ez, nem megy ilyen könnyen.

2009. aug. 8. 14:59
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
tally weijlben ?????:O úristen neked aztán van költeni valód pfuuu hihetetlen más embernek még egy 1500ft-os cipőre sem telik. egyébként meg átlehet szabni a ruhákat 1 rendes varrónővel vagy ha már ennyi pénzed van menny el 1 szalonba és ott csináltas ruhát bár tudom az nem márkás júúúj
2009. aug. 8. 16:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, rengetegen vásárolnak ott, és ráadásul nem is olyan drága, ha a guccit vagy cc-t írtam volna, elhiszem, de így... És épp azért nem csináltatok, mert az túl drága lenne.
2009. aug. 8. 16:15
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

szerintem is nézd meg a gyerek ruhákat mondjuk c und a- ban

mondjuk én cserélnék veled... :)

amugy kedves előző válaszoló! a fél plázák drágábbak mint a tally weijl...

2009. aug. 8. 16:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Megnézem a gyerek részeket is, legalább a suliban nem fog szembejönni velem ugyanaz a ruha :D

Felőlem cserélhetünk :D De arra számíts, hogy a pasik úgy 90% ának nem jönnél be :S És minden második ember megszólna érte, mert azt hiszi csak a divat miatt nézek ki így, és anorexiás vagy bulimiás vagyok.

2009. aug. 8. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!