Nehezen találok ruhát az alakom miatt. Hol vásároljak?
Figyelt kérdés
163 cm és 44 kg vagyok, ha kinézek magamnak pl egy nadrágot, aminek jó lenne a hossza, az nagyon bő derékban, és legtöbbször lehetetlen bevenni belőle :S A felsőknél ugyanez, ha jó a hossza szinte lóg rajtam, alig találok v.mi jót. Tudnátok ajánlani olyan üzleteket ahol márkás cuccokat tudok venni ilyen méretben? (Mostanában tally weijlben vásárolok, mert ott van xxs)2009. aug. 8. 14:22
11/15 anonim válasza:
Meg tudom érteni a problémádat, én is nehezen találok ruhát, bár én más ok miatt (150 centi vagyok, viszont széles a csípőm, pedig amúgy elég vékony vagyok, ezért a gyerekruhák sem jók rám), én varrónővel varratok, az ugyan nem márkás, de pont rám szabják, és tök olcsón megúszom:D
12/15 A kérdező kommentje:
Jó neked h. találtál olyat, aki olcsón megcsinálja :) Én is szerettem volna néhány egyedi ruhát is ami kivételesen még jó is rám :D, voltam varrónőnél, de az árak nála a csillagokat súrolták... pedig volna pár megvalósításra váró tervem :)
2009. aug. 8. 23:55
13/15 anonim válasza:
Hallod... én sztem egy hét alatt olyan hízókúrát tudnék neked összerakni, hogy kapásból 5 kilót felszednél :D
a lényeg azon van,hogy mit eszel, mit iszol hozzá, és mikor. A mennyiség nem számít, úgyis annyit kell enned, amennyit bírsz.
mellette jól jön, ha sört iszol, hízlal kissé az is (nyáron kisebb sörhasat növesztettem, ezzel vagyok most gondban :S)
komolyra fordítva, ha tényleg szeretnél kicsit hízni, szólj, és írok privit
18F :D
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de ez betegség miatt van, úgyhogy az orvosok sem tudtak tanácsot adni. Holnap indulok nyaralni, megpróbálok ott is felszedni pár kilót, ha nem jön össze írok, és várom a zsírpárnanövesztő tanácsokat :D
2009. aug. 10. 21:16
15/15 anonim válasza:
okés, írok privit, amin elérsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!