Mit szoktatok mondani amikor valaki megszólja a szakadt ruhátokat? (pl farmer). Kíváncsi vagyok ki hogyan szokott erre reagálni.
17/20 anonim (jan. 23. 08:04)
na az etnoról se hallottam még azt el tudnád magyarázni h milyen? bocsánat ha megsértettem az önbecsülésed, és nem akarok abba a hibába se esni h leszólom más stílusát (am nem szóltam le, nem is értem h min pörögsz) csak kifejtettem a véleményem. a környezetemben általában az a jellemző h szeretik, úgyhogy azért éreztem azt h te is csak leszólni akarod, ha már valami divatos v fiatalos....
es itt ellent is mondasz önmagaddal h nem szólod le, de igenis leszólod már azzal, hogy rongynak nevezed... azt tudtad h az öltözködés az önmegvalósítás egyik fajtája?
18/20 anonim (jan. 23. 08:09) nekem semmi bajom nincsa paperbag v skinny egyebekkel, de te is eléggé előítéletes vagy
19/20 anonim (jan. 23. 08:35) volt h szóltak már le de elvicceltem es pont.
nem mínuszoztam semmi negatív véleményt, de azért kíváncsi vagyok rá h ki hogyan áll ehhez a dologhoz...
utolsóval pedig nagyon egyetértek ment a pacsi🙌
Soha nem venném fel, farmert sem hordok, esetleg ha boltba kell leszaladni. Az öltözködésemben semmi olyan nincs amire be lehetne szólni, elegáns, nőies és nem kihívó.
Szerintem szörnyű a szakadt farmer, de ha valakinek az esik jól, tőlem aztán...de attól gondolok magamba valamit, de csak gondolok és nem mondom ki.
Olyan 11 éves korom körül még sajnos hordtam ilyeneket, mert még nem találtam meg önmagam. Akkor be is szólt egy bácsika, de azt hiszem nem is válaszoltam rá inkább semmit.
@utolsó
most az évnek pont az az időszaka van amikor ideális hordani mivel rövidnadrágban azért hideg volna viszont zárt farmerben melegem van🤷♂️
attól a bácsikától pedig lett egy ilyen traumád és gondolom azért nem hordasz azóta ilyeneket....
Traumám? XD Nem, egyértelműen nem azért nem hordok már ilyeneket xD
Azért emlékszem jól, mert az egy emlékezetes nap volt a városban (ünnep).
Képzelj már el egy komoly embert pl orvost, egyetemi tanárt, jogászt szaggatott nadrágban, komolyanvehetetlen vicc lenne. Na ebből a megfontoltságból nem lennék hajlandó felvenni.
Melegebb napokon pedig harisnya+szoknya nem suttyós és nem sülsz meg :)
harisnya+szoknya persze annyira meleg még azért nincs xd (bár a mai világban nem tudni🤔)
TUDOD TE KIVEL BESZÉLSZ?
nem szólnak meg, max anyám
nem falun élek
"azt tudtad h az öltözködés az önmegvalósítás egyik fajtája?"
akkor szándékosan akarja mindenki azt hirdetni magáról, hogy pont olyan, mint a másik többezer tucat ember?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!