Mit szoktatok mondani amikor valaki megszólja a szakadt ruhátokat? (pl farmer). Kíváncsi vagyok ki hogyan szokott erre reagálni.
Figyelt kérdés
Idősebbek v boomerek ha megszólnak érte2021. jan. 15. 14:20
2/28 anonim válasza:
Én azt mondom hogy:
"Miért maga talán jobban néz ki?"
3/28 anonim válasza:
Csak annyit hogy “jajj nem értesz te a divathoz”
4/28 anonim válasza:
Én meg annyit hogy
"Ugyanmár, ugyanmár mindketten tudjuk hogy csak az irigység beszél önböl!"
5/28 Sunshinedoll válasza:
"Lyukas a nadrágod"
"Az, és?"
"Rendes nadrágod nem volt?"
"De".
Ennyi általában elég szokott lenni :D
6/28 anonim válasza:
Mindig azt mondom, hogy elestem xd
7/28 Metionin válasza:
Nekem ilyenért csak egyszer szóltak be, de minden külsőmet érintő közlésre csak annyit mondok hogy "nahát tényleg" vagy "tudom". Így pl. "szakadt a nadrágod" - jéé észre se vettem! vagy "kék a hajad" - igen tudom; "felemás a zoknid"-tudok róla.
8/28 anonim válasza:
Őszintén nem reagálom le sehogy, figyelmen kívül hagyom. Engem sem érdekel, hogy ő miben van, nem is teszek rá megjegyzést. Ha ő ezt nem bírja megállni, akkor legyen tőle boldog, én nem neki öltözködöm.
9/28 anonim válasza:
Nekem apamon kívül még senki sem szólt be a szakadt farmer miatt de ha beis szólna valaki le szarnám max annyit mondanék ez direkt ilyen
10/28 A kérdező kommentje:
azt hittem h van valami frappáns visszaszólásotok. de ez az elestem ez jó xd meg ha csaj vagy akk olyat h sokat térdeltél stb xd
2021. jan. 17. 00:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!