Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szoktatok mondani amikor...

Mit szoktatok mondani amikor valaki megszólja a szakadt ruhátokat? (pl farmer). Kíváncsi vagyok ki hogyan szokott erre reagálni.

Figyelt kérdés
Idősebbek v boomerek ha megszólnak érte

2021. jan. 15. 14:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
sokat térdeltem a misén
2021. jan. 17. 00:07
 12/28 A kérdező kommentje:
*térdeltem
2021. jan. 17. 00:08
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem legtöbbször a kortársaim szóltak be, mert elég "dark" a stílusom.Általában közlöm hogy

még jó hogy nem neki akarok tetszeni, hanem magamnak.

Vagy ha megkapom hogy sz.r az ízlésem : nem baj,mert veled ellentétben nekem legalább van helyette agyam.

idősek max. csúnyán néztek,arrébb álltak, vagy sutyorogtak. Plusz amikor világoskék volt a hajam volt egy Nénike a buszon, aki kb. a 80.-as éveiben járhatott és nagyon nézett,majd megdicsérte hogy milyen szép színes a hajam :) Tehát az előitélekkel szemben csak annyit hogy a hü..eség és a kirekesztés nem kortól függ.

2021. jan. 18. 23:58
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak idősebbeknek, vagy boomereknek nem tetszhet. 19 éves vagyok és bár senkit nem szoktam leszólni miatta, én nem venném fel. Rajtam nagyon ordenáré és slampos lenne.🤷‍♀️
2021. jan. 19. 11:35
 15/28 A kérdező kommentje:
te 13/14 (jan. 18. 23:58) csaj vagy? hány éves vagy?
2021. jan. 23. 00:10
 16/28 A kérdező kommentje:
14/14 (jan. 19. 11:35) sajnos te tipikus boomer vagy. de azért pozitívum, hogy nem szólod le a többieket ha hordják..
2021. jan. 23. 00:11
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Te valami troll vagy egyébként, kérdező? Mint a harisnyás majom? Vagy csak ennyi idióta???

Miért lennék boomer, csak mert nem a szakadt farmer a stílusom? Annyi féle stílus van; elegáns, romantikus, etno, stb. amiben nem preferálják ezt a rongyot, köztük is sok a fiatal. Mi bajod van neked, komolyan? A koptatott farmerte izgulsz, vagy mi a búbánaton nem tudsz elmenni?

2021. jan. 23. 08:04
 18/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem mindenki akar tömegdivatot követni és úgy kinézni, mint az összes “edgy” tini 2017-ből, amikor mindenkin a térdnél hasított naci volt és nem tudtál megkülönböztetni két plázapatkányt, annyira semmilyenek voltak benne. Mi a baj, ha valaki inkább paperbag-et vagy skinny jeans-t, vagy akármi mást hord a szakadék toprongy helyett? Elegáns kiegészítőkhöz igenis topis, van olyan helyzet, amikor nem lehet/illik felvenni. Nem mellesleg nem is vall jó ízlésre. Tipikusan a hajléktalan divat darabja, mint a melegítő nadrág utcára, vagy a dzsipszi papucs.
2021. jan. 23. 08:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, senkit az égvilágon nem érdekel, hogy mi van rajtad. Egomániás vagy, kérdező. “ÉN, ÉN, ÉN...” - senkit nem érdekelsz a nadrágoddal együtt. Mindenkinek van jobb dolga, mint a szettedet mustrálni.
2021. jan. 23. 08:35
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem magyarázkodok többé senkinek a döntéseim miatt!

Ez az én életem és úgy élem ahogy nekem jó!

Szóval át nézek rajta és megyek tovább előre a céljaim felé mert senki és semmi sem állíthat meg. És nem félek mert még nyugtat a tudat hogy számíthatok magamra.

Egy jó tanács: találd meg önmagad mert annál nincs jobb ha tudod hogy ki vagy és mit akarsz!

2021. jan. 23. 12:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!