Mit szoktatok mondani amikor valaki megszólja a szakadt ruhátokat? (pl farmer). Kíváncsi vagyok ki hogyan szokott erre reagálni.
Nekem legtöbbször a kortársaim szóltak be, mert elég "dark" a stílusom.Általában közlöm hogy
még jó hogy nem neki akarok tetszeni, hanem magamnak.
Vagy ha megkapom hogy sz.r az ízlésem : nem baj,mert veled ellentétben nekem legalább van helyette agyam.
idősek max. csúnyán néztek,arrébb álltak, vagy sutyorogtak. Plusz amikor világoskék volt a hajam volt egy Nénike a buszon, aki kb. a 80.-as éveiben járhatott és nagyon nézett,majd megdicsérte hogy milyen szép színes a hajam :) Tehát az előitélekkel szemben csak annyit hogy a hü..eség és a kirekesztés nem kortól függ.
Te valami troll vagy egyébként, kérdező? Mint a harisnyás majom? Vagy csak ennyi idióta???
Miért lennék boomer, csak mert nem a szakadt farmer a stílusom? Annyi féle stílus van; elegáns, romantikus, etno, stb. amiben nem preferálják ezt a rongyot, köztük is sok a fiatal. Mi bajod van neked, komolyan? A koptatott farmerte izgulsz, vagy mi a búbánaton nem tudsz elmenni?
Én nem magyarázkodok többé senkinek a döntéseim miatt!
Ez az én életem és úgy élem ahogy nekem jó!
Szóval át nézek rajta és megyek tovább előre a céljaim felé mert senki és semmi sem állíthat meg. És nem félek mert még nyugtat a tudat hogy számíthatok magamra.
Egy jó tanács: találd meg önmagad mert annál nincs jobb ha tudod hogy ki vagy és mit akarsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!