Szoktatok ruhat kolcsonozni zarabol ? miert ilyen naivak hogy visszaadjak a penzt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 15:14
21/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező nekik vissza venni csak azzal a feltétellel veszik vissza ha még nem hordtad ha tényleg büdösen viszed vissza akkor csak a szerencsén múlik , hogy észre veszik e
22/34 anonim válasza:
remélem egyszer lebuksz és jó sok pénzt veszítesz
és ilyenek hiszik magukat nagyon ravasznak...
23/34 A kérdező kommentje:
hat ma siman visszavittek mindent.nem szagolgattak nem szoltak semmit.mondjuk 3 zaraba osztottam el a ruhakat
2020. dec. 30. 14:37
25/34 anonim válasza:
proli szutyok vagy. ez legyen a legnagyobb oromod az eletben:D
27/34 A kérdező kommentje:
amugy meg nincsen izzadsagazaga max dezodor vagy parfum de 1 nap szelloztetesel azt sem erezni mar. mert amugy bar ti ezen biztos kiakadtok minden nap bejarok a marionnakarmibe vagy a douglesbe es befujom meg bedezodorozom magam es ki is sminkelek ingyen naponta felvalta e 2 uzletben. szeretem az ingyendolgokat. de nem ertem pl ezt a lehetoseg is miert adjak
2020. dec. 30. 19:06
28/34 anonim válasza:
jo, mostmar biztos vagyok benne, hogy te troll vagy:D plane, higy a virus miatt most tuti nincs sminkelgetes sehol. nice try
29/34 A kérdező kommentje:
de van.menj el westendbe es ingyen sminkelheted magad a teszterekkel. elj az ingyen dolgokkal
2020. dec. 30. 20:09
30/34 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy akár fertőzést is elkaphatsz ezekből a sminkekből :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!