Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok ruhat kolcsonozni...

Szoktatok ruhat kolcsonozni zarabol ? miert ilyen naivak hogy visszaadjak a penzt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 25. 15:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem arrol van szo, hogy nekik megeri.

[link]

2020. dec. 25. 17:16
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó ez csak online vásárlásra érvényes ha személyesen vetted nem kötelező nekik cserélni
2020. dec. 25. 17:22
 13/34 A kérdező kommentje:
de 30 napig igen es ezt ok adjak minden zaraban. en biztos csak levasarlast biztositanek de hat ok tudjak nekem megeri meg sokaknak de nekik miert ?? karacsony utan rengeteg visszavittem lesz
2020. dec. 25. 17:24
 14/34 anonim ***** válasza:
91%
de miert nem fogod fel, hogy ezt nem miattad es a hozzad hasonlok miatt csinaljak? tegyuk fel, hogy a vasarloknak csak 1-2%-a ilyen proli, mint ti, a maradek 98%-al szemben kicseszes lenne, ha nem vennek vissza a ruhakat, es eselyes, hogy a vasarlokozonseguk egy jo reszet el is veszitenek es/vagy joval kevsebb cuccot vennenek meg. nem kell ehhez tul okosnak lenni, hogy atlasd: ha megvan az opcio, hogy visszaviheted, sokkal batrabban vasarolsz, meg akkor is, ha valojaban aztan megsem viszed vissza. tehat a normalis korrekt, fizeti vasarok megtartasa miatt eri meg nekik, nem a hozzad hasonlo suttyo prolik miatt, bar nyilvan nagyon buszke vagy ra, hogy te most jol ‘kicselezted’ oket.
2020. dec. 25. 17:35
 15/34 anonim ***** válasza:
87%
a legviccesebb hogy ennyire elhiszitek magatokról mekkora rafkósok vagytok, meg még a zarások naivak, hidd el drága szívem ők is nagyon jól tudják mi a helyzet mikor viszitek vissza a ruhát amibe már ötször beleizzadt a seggetek🤣🤮🤮 muszáj nekik, ők szívesen elküldenének az anyukádba vissza a mocskos ruháddal csak nem lehet. én is ismerek személyesen egy ilyen leányzót, ő még a lógós címkét is benne hagyja a cuccaiban úgy mászkál fel-alá, hiába van betűrve kabáton kívül kb. mindenen átlátszik a körvanala. mondjuk egyszer kabátból is kilógott neki mikor vette le...🤣 nagyon ciki, én nem értem mi értelme ennek ha úgy is tudja mindenki rólad hogy nem telik ennyi ruhára. még a kamu designereseket is többre tartom mint az ilyen proli kölcsönzőket, ők legalább kifizették a pár ezret a "guccsi" felsőért, ti meg így szarrágóskodtok egy két insta képért de közbe mindenki tudja a környezetetekben hogy amúgy full csórók vagytok
2020. dec. 25. 18:40
 16/34 anonim ***** válasza:
90%

A p betus szoval egyetertek....

Ez nem azoknak szol, es nem arrol szol h hordod es visszaviszed. Hanem megveszed , otthon probalgatod, gondolkozol h beillik e a ruhataradba, es ha megsem jon be viszed vissza.

Epp egy honapja kabatot akartam venni a zaraban. Meretembol mar csak ketto volt, egyiken nem volt cimke, es volt rajta itt-ott koszfolt. Megszagoltam a honaljat, es izzadtsagszagu volt....

Egyszer engem meggynausitott a penztaros , mikor visszavittem valami ruhat (nem volt hordva, en ilyenkor meg a zacksobol sem veszem ki otthon amit visszaviszek, nehogy parfum vagy barmi illatot atvegyen). ranezett, es komoly fejjel mondja”ezt hordtad”. Kapott egy olyan fejmosast h ezt szerintem nem meri masnak eloadni...

En mindig megnezem megszagolom a ruhakat mielott megveszem, nehogy ugy jarjak hogy valami ingyenelo kis pr. elotte hordta... fujj

2020. dec. 25. 18:42
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
#15: tokeletesen leirtad, amit en is gondolok!!
2020. dec. 25. 18:44
 18/34 anonim ***** válasza:
89%
Elozo vagyok: otthon probalgatod nalam azt jelenti h a szobadban felveszed egy par outfittel probalva, nem pedig a csirkeporkoltet fozod meg benne 😅
2020. dec. 25. 18:44
 19/34 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy kelet-europai proli tempo. Nagyon szegyellem magam ahelyett is, aki ilyet csinal.
2020. dec. 25. 20:27
 20/34 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ezzel gond okos ember amúgyis ki mos minden ruhát még az első hordás előtt.
2020. dec. 25. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!