Szoktatok ruhat kolcsonozni zarabol ? miert ilyen naivak hogy visszaadjak a penzt?
A p betus szoval egyetertek....
Ez nem azoknak szol, es nem arrol szol h hordod es visszaviszed. Hanem megveszed , otthon probalgatod, gondolkozol h beillik e a ruhataradba, es ha megsem jon be viszed vissza.
Epp egy honapja kabatot akartam venni a zaraban. Meretembol mar csak ketto volt, egyiken nem volt cimke, es volt rajta itt-ott koszfolt. Megszagoltam a honaljat, es izzadtsagszagu volt....
Egyszer engem meggynausitott a penztaros , mikor visszavittem valami ruhat (nem volt hordva, en ilyenkor meg a zacksobol sem veszem ki otthon amit visszaviszek, nehogy parfum vagy barmi illatot atvegyen). ranezett, es komoly fejjel mondja”ezt hordtad”. Kapott egy olyan fejmosast h ezt szerintem nem meri masnak eloadni...
En mindig megnezem megszagolom a ruhakat mielott megveszem, nehogy ugy jarjak hogy valami ingyenelo kis pr. elotte hordta... fujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!