Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan kell egy konyvtarbol...

Hogyan kell egy konyvtarbol kolcsonozni?

Figyelt kérdés

Lehet furan hangzik, de meg sosem kolcsonoztem rendes konyvtarbol (altalanos sulis vagyok) csak neha a suliebol.

Most viszont szeretnek egy konyvet, es olcsobb ha kolcsonzom, nem akarom ezzel a szuleim terhelni.

Hogyan kell kolcsonozni? Meddig lehet nalam a konyv? Mennyibe kerul ez?

Es megyeszekhelyen lakok, tehat a megyei konyvtarba mennek ez nemtudom szamit e.

2017. okt. 23. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj be a könyvtárba, és a pultnál ülő hölgyek közül az egyiktől kérdezd meg ezeket tőle. Pontos, és részletes választ fog adni.
2017. okt. 23. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Előtte biztosan be kell iratkoznod. Nem tudom melyik könyvtárról van szó, de vannak olyanok, ahol 14 éven aluliak ingyen iratkozhatnak be, de tagsági kártyára akkor is szükséged lesz. Tehát irány először is a beiratkozás.

Aztán menj oda egy könyvtároshoz és kérdezd meg, hogy a könyv, amit keresel merre van és bent van-e egyáltalán. Kérd, hogy mutassák meg hogyan tudod megkeresni később a könyveket. Hidd el szívesen segítenek ezért vannak ott. :)

A kölcsönzési idő általában 1 hónap szokott lenni (nem tudom, hogy ez könyvtáranként változhat-e) de lehet egyszer kétszer hosszabbítani (ez is eltérhet).

Ha később viszi vissza az ember és nem hosszabbított, akkor általában naponként kell valamennyit fizetni. Erre majd figyelj.

2017. okt. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!