Szoktatok ruhat kolcsonozni zarabol ? miert ilyen naivak hogy visszaadjak a penzt?
KOLCSONOZNI?! az nem ruhakolcsonzo es ha te arra hasznalod, akkor igencsak szanalmas vagy.
a penzvisszaadas arra valo, hogy ha esetleg rajossz, hogy megse tetszik a ruha vagy nem jo a meret es NEM HORDTAD, nem marad a nyakadon. ha csoro vagy megvenni, akkor ne is ‘kolcsonozd’ ki, mert annormalis vasarlok isszak meg a levet annak, hogy esetleg a te budos, izzadt cuccodat veszik meg.
te nagyon buta vagy. nem erre van ez a ‘lehetoseg’ csak te hasznalod ki. amugy meg elvileg a cimkenek rajta kell lennie, ha visszaviszed, te kilogo cimkevel veszed fel? eleg gaz. nagyon remelem, egyszer lebuksz es nem veszik vissza a cuccokat, aztan majd sirhatsz a 80ezred utan.
egyebkent meg nem kotelezo
minden napra uj ruhaban illegetni magad, plane nem ennyiert. a pofamrol lesulne a bor, de latom, neked jo vastag.
Én egy pulóverer csináltam ezt hordtam 2 napig de a feltűréstől ki tágult nagyon az ujja kitettem szelőzni egy napra a csávó meg szagolta de nem gyanított semmit mert ki szelőzőtt.
Simán vissza adták az árát a címkét meg le lehet róla vágni annyi a lényeg, hogy azis ott legyen
csak a belso cikket nem szabad kivagni es igen majd ok visszateszik a kulso cimket.
sztem hulyeseg hogy visszaveszik mert alkalmi ruhakkalnagyon sokan csinaljak ezt.en is vettem mar cigiszagut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!