Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok ruhat kolcsonozni...

Szoktatok ruhat kolcsonozni zarabol ? miert ilyen naivak hogy visszaadjak a penzt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 25. 15:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

KOLCSONOZNI?! az nem ruhakolcsonzo es ha te arra hasznalod, akkor igencsak szanalmas vagy.

a penzvisszaadas arra valo, hogy ha esetleg rajossz, hogy megse tetszik a ruha vagy nem jo a meret es NEM HORDTAD, nem marad a nyakadon. ha csoro vagy megvenni, akkor ne is ‘kolcsonozd’ ki, mert annormalis vasarlok isszak meg a levet annak, hogy esetleg a te budos, izzadt cuccodat veszik meg.

2020. dec. 25. 15:20
 2/34 anonim ***** válasza:
74%
Ritkán viszek vissza ruhát az üzletekben. Ha rendelem és nincs lehetőségem visszavinni, ismerősöknek, családtagoknak adom. Az a véleményem, hogy nem muszáj a Zaraban vásárolni, ha nincs elég pénzed rá, mert nem ciki. De az annál inkább, ha “veszel” ott egy ruhát és pár használat után visszaviszef.
2020. dec. 25. 15:28
 3/34 A kérdező kommentje:
van penzem de max 1x veszem del ezeket a ruhakat na most akkor ez Kari szilv eszter ujev ruhak 80 ezret koltottem rajuk es soha az eletben nem vennem fel tobbet persze hogy visszaviszem. es megmarad 80 ezrem meg a hely a szekrenyben
2020. dec. 25. 15:40
 4/34 anonim ***** válasza:
96%
Jesszus, de akkor ne vegyél új ruhát. Nem az a lényeg, hogy minden karácsonykor új ruhában legyél, ha meg igen, akkor olyant vegyél, amit máskor is tudsz hordani.
2020. dec. 25. 15:45
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
Akkor vegyél a Hádában 3 ezerért, majd dobd ki.
2020. dec. 25. 15:46
 6/34 A kérdező kommentje:
jo mindegy nem a kerdesre valaszoltok nem tudom miert eri ez meg a zarnak miert adja ezt a lehetoseget
2020. dec. 25. 16:04
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem csak a Zaraban van, hanem elég sok helyen. Azert, mert vannak olyanok, akik elnézik a méretet, színt, valamiért mégsem tetszik nekik utólag a ruha. Aztán vannak az ilyenek, mint te, akik azért veszik a ruhákat meg, hogy egy alkalom hordas után visszvigyék. Ciki vagy, bármennyire is lepontozol. 😊
2020. dec. 25. 16:11
 8/34 anonim ***** válasza:
95%

te nagyon buta vagy. nem erre van ez a ‘lehetoseg’ csak te hasznalod ki. amugy meg elvileg a cimkenek rajta kell lennie, ha visszaviszed, te kilogo cimkevel veszed fel? eleg gaz. nagyon remelem, egyszer lebuksz es nem veszik vissza a cuccokat, aztan majd sirhatsz a 80ezred utan.

egyebkent meg nem kotelezo

minden napra uj ruhaban illegetni magad, plane nem ennyiert. a pofamrol lesulne a bor, de latom, neked jo vastag.

2020. dec. 25. 16:13
 9/34 anonim ***** válasza:
19%

Én egy pulóverer csináltam ezt hordtam 2 napig de a feltűréstől ki tágult nagyon az ujja kitettem szelőzni egy napra a csávó meg szagolta de nem gyanított semmit mert ki szelőzőtt.

Simán vissza adták az árát a címkét meg le lehet róla vágni annyi a lényeg, hogy azis ott legyen

2020. dec. 25. 16:31
 10/34 A kérdező kommentje:

csak a belso cikket nem szabad kivagni es igen majd ok visszateszik a kulso cimket.

sztem hulyeseg hogy visszaveszik mert alkalmi ruhakkalnagyon sokan csinaljak ezt.en is vettem mar cigiszagut.

2020. dec. 25. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!