Vékony Lányok ha szexik vagytok bő és hosszú pulóverben miért hordtok mindig haspolot meg anyamtudja micsodakat?
2020. dec. 5. 01:42
1/14 anonim 

válasza:

mert nem neked öltözködnek, hanem maguknak 😊
2/14 anonim 

válasza:

Aham, és nyáron 35-40 fokban is öltözzek úgy, mint egy arab asszony? 🙄😒
3/14 anonim 

válasza:

Szerintem hordjál te is haspólót, hátha te is ráérzel az ízére kérdező. 😂😂
Egyébként meg mind your own business
6/14 anonim 

válasza:

Mar megint egy férfi aki azt hiszi beleszólhat abba hogy oltozzenek a nők 🥱✨
7/14 anonim 

válasza:

Haspólót nyáron hord az ember mikor meleg van, haspólós időben nyilván nem hordok pulcsit mert, tudod, meleg van.
Azért nem kell 200 IQ ahhoz hogy erre magadtól is rájöjj.
8/14 anonim 

válasza:

Azért kedves kérdező, mert 40 fokban nem kellemes gyapjú pulóvert hordani.
Télen még annál is jobban felöltözök, mint a modelljeid, és igen, a garbó ennek fontos része.
Nekem a hőmérséklet számít, nem a GyK népének személyes ízlése.
9/14 anonim 

válasza:

Én kétlem, hogy ezek a XXXXL-es pulcsik bármit is melegítenek. Egy zsák krumplit feltűnés nélkül ki lehetne alatta csempészni a Tecsóból.
10/14 anonim 

válasza:

Mert menőnek érzik ezeket a ronda ruhákat.
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy ha egyszer jó alakjuk van, miért takarják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!