Szerintetek nem idegesítő, hogy a női influencerek minőségtelen ruhaboltokat reklámoznak?
Itt elsősorban youtubera gondolok, mint platform.
Azt látom, hogy rengetegen csinálnak SHEIN, ZAFUL, stb. hault, amivel egyébként nincs is probléma, de úgy adják elő, hogy azok a darabok minőségiek, és mindenkinek megéri őket megvásárolni. Holott az anyaguk szörnyű, fél óra alatt beleizzadsz télen-nyáron, elviselhetetlen viselni őket, egyébként meg ha viseled is, maximum 1 évig jó, de szerintem fél év után szétfoszlik. Eszükbe sincs mondjuk azt mondani, hogy egyébként lányok, jobban tesztitek ha kicsit beruháztok egy drágább darabra, mert az tovább jó... Persze tudom én, hogy az olcsó az olcsó, de itt azzal van a baj, hogy arra sarkallják a fiatalokat, hogy vegyetek egy kék farmert, és mivel fél év alatt gajra megy, vegyetek hozzá még két másikat, ugyan azért az árért (összességében a három), mint egy normális pl. Levis gatya, ami jó 5-10 évig.
Egyébként meg a legtöbb cuccon látszik is, hogy tiszta "kínai". Nekem ez annyira proli...
És persze a legtöbb szponzoráció, de hát pénzért bármit...
Azért nincs bajod neked semmivel sem, mert tudatlan vagy. Nézd meg, hogy egy fast-fashion ruha hány liter vizet vesz igénybe, és miért is rossz a környezetnek, hogy Fast fashion ruhák készülnek.
Puszi valaki, aki nem egy vegán-állatvédő-fast fashion divatguru.
Azért reklámozzák ezeket a cégeket, mert pénzt kapnak érte, vagy mondjuk választhat 10 db ruhát amit elküldenek neki ingyen, cserébe pár képért az instára vagy egy videóért a youtube-ra.
De ha ők maguk is veszik meg, akkor is megéri nekik, mert olcsó, és meg mert melyik insta pitsát vagy youtube macát láttad már 2x ugyanabban a ruhában pózerkedni???
Alexy Vivi (nem tudom mond-e valamit a neve) mondta egy videójában, hogy azért rendel ennyi olcsó felsőt shein féle helyekről, mert "ha az egyikben már csináltam videót, azt már nem vehetem fel újra". Csak tudnám mért nem?! Lenéznék róla a felsőt?
16-os vagyok megint :)
Tehát nekik nem 5-10 éves használatra kell LEVI'S, hanem csak egy 1 órás forgatások miatt. Arra meg jó a 8 dolcsis shein top is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!