Az influencerek fizetnek adót? Egyáltalán be vannak jelentve a munkaügyi központba?
Figyelt kérdés
Az instagramon reklámozó influencerek fizetnek adót? Hogyan vannak bejelentve a munkaügyi központba?2020. okt. 19. 01:16
1/16 anonim 

válasza:

Igen. HERBY csinált róla videót.
2/16 anonim 

válasza:

Persze. Nyilván egyéni vállalkozóként.
4/16 anonim 

válasza:

Mindenféleképpen, ezzel kezdi mind.
5/16 anonim 

válasza:

Igen, ha akar majd magának nyögdíjat akkor adózik.
6/16 anonim 

válasza:

Többnyire nem. Amit pénzt kapnak annak egy részéről ugyan adnak számlát, az után adóznak, de sokan zsebbe fizetik őket, illetve rengeteg esetben értékes árukat kapnak, amik után szintén nem adóznak.
7/16 anonim 

válasza:

Szerinted hányan annyira hülyék, hogy önként lemondanak a pénzük negyedéről. Megkapják szépen PP-re vagy hasonló számlára, aztán még csak nem is gyanús a dolog.
8/16 anonim 

válasza:

7.-nek.
A YT, Insta, és társai csak vállalkozóknak fizetik ki a jogdíjakat! Ha a videós nem az, nem kapja meg.
Megint leírom, Herby csinált erről videókat.
9/16 anonim 

válasza:

Akkor érdekes, csak nem akartam annyira emlegetni, nekem ugyan nagy bevételem nincs belőle átlag 11-25k között /ho ha forintban számolom, de én nem vagyok se vállalkozó se semmi, mindössze a megtekintésszámot és a havi átlag megtekintésszámot kellett elérnem, illetve tartanom.
10/16 anonim 

válasza:

Ja bocs, egyedül személyim amimet kérték, de adószámot vagy bármi hasonlót nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!