Befolyásolnak minket az Influencerek? pro/kontra
engem nem befolyásolnak semmiben sem
egyrészt nincs pénzem, hogy olyan helyekre járjak, mint ők
olyan ruhákat se fogok hordani
szóval hiába is próbálnának hatni rám, nem fog menni
néha elmosolygok pár hülye posztjuk alatt, hogy ezek tényleg mennyire unatkozhatnak, aztán annyi
Engem sem befolyásolnak!
De nem is nézem őket. :))) Ha véletlenül belefutok egy kattintás miatt, csak azért nézem meg, hogy mit NE vegyek...
Szia!
Én pont hogy a másik táborba tartozok, engem igen is befolyásolnak.
Bár mondjuk csak olyan influencert követek aki számomra hiteles és nem veri át azzal a követőit hogy mindent elad jó pénzért.
Szóval aki számomra normális ő tud befolyásolni engem igenis egyes dolgokban pl.: ha egy jó cselekedett visz végre akkor lehet én is hajlamosabb leszek rá mert felhívta a figyelmemet rá.
Itt mindenki azt fogja írni, hogy nem. Az igazság viszont ad, hogy befolyásolják az embereket, különben nem működnének velük együtt a cégek.
Nagy felelőssége van egy influenszernek szerintem, mit mond. Némelyik sajnos elég káros dolgokat terjeszt, és igen, ezek az álláspontok beivódnak a mindennapokba is.
Engem már eleve zavar, ha valakinek az a foglalkozása, hogy másokat befolyásoljon. Ergo nem hagyom magam.
Kb. mint egy porszívóügynök, vagy MLM-ügynök! NEM KELL!
Majd magam eldöntöm, hogy miről mi legyen a véleményem, ill. hogy milyen cuccokat vegyek meg magamnak.
Én youtubeon vagyok feliratkozva bizonyos csatornákra, pl. barkács, kertészet, lakberendezés, elektronikai projektek, illetve pár olyan influencer aki tényleg a mindennapjait igyekszik bemutatni.
Hát most őszintén ha választanom kellene, hogy a reklámokat hallgassam/nézzem minden elérhető online és offline felületen, vagy megengeditek hogy a saját érdeklődési körömnek megfelelően tájékozódjak a termékpiacon azon tapasztalatok alapján amit valódi felhasználók osztanak meg, én ez utóbbira szavazok.
Ergo ne a reklám üldözzön engem, hanem fordítva. Így békésebb lenne a világ is.
#7:
"akaratlanul is megnezem nemelyikuk profiljat, aztan sirankozok, hogy miert nincs ilyen eletem, sosem fogok idaig jutni es amugyis milyen okadek modon nezek mar ki hozzajuk kepest."
Na látod, ezért IS káros a tevékenységük...
Miért kellene egy átlagembernek úgy kinézni, mint egy megélhetési celebnek...???? Rombolják az önérzetet, önbecsülést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!