Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Befolyásolnak minket az...

Befolyásolnak minket az Influencerek? pro/kontra

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek vannak előnyei és hátrányai annak, hogy az Influencerek valamilyen szinten befolyásolnak minket? Ha igen, kérlek írjátok le. :)

2020. nov. 16. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem nem, mert nem érdekelnek, nem követem őket.
2020. nov. 16. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha az embert bárki a saját értékrendje és akaratán kívül befolyásolja, abban semmi pozitív nincs.

Főleg ha ócska vackokat reklámoz az oldalán és vetet meg tapasztalatlan fiatal tinikkel csak azért, hogy ő ezért több bevételhez jusson.

Magyar viszonylatban mindössze 3 csajt, illetve Radics Petit követem, az összes többi csücsörítő kirakatbaba hiteltelen számomra.

Ők nem befolyásolnak erőszakosan, nem szponzorációkból élnek meg, max. elleshetek tőlük pár tippet, amik az évek során még jól jöhetnek, mert van köztük profi szakember, aki tényleg ért a munkájához, MINŐSÉGI tippekkel látja el a követőit, a többi pedig szimpatikus személyiség, látszik, hogy szeretik azt, amivel foglalkozik a csatornájuk, kedves tartalmaik vannak anélkül, hogy bármit az ember arcába tolnának.

Őszintén: én csak ilyen embereknek engedném, hogy ebből éljenek. A nagyképű, semmirekellő smúzerek, akik csak a lájkokra mennek és a pénzért csinálnak mindent, ezért hajlandóak átverni rengeteg embert pedig keressenek maguknak más játszóteret.

2020. nov. 16. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Többségük buta és tájékozatlan, nem adok a szavukra és már egyet sem nézek.
2020. nov. 18. 19:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. nov. 19. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!