Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középiskolában gáz ez az...

Középiskolában gáz ez az iskolatáska?

Figyelt kérdés

15/L

[link]

2010. aug. 10. 20:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Azért hülyeség az oldaltáska, mert nem egyenletesen terhel.

Amikor meg szóltak, hogy vegyed le a táskát... IGEN BMEG. Buszon, metrón, villamoson le kell venni a táskát, mert különben lökdösni fogsz másokat. Ha ilyen hülye vagy, hogy eddig nem jutottál el és a szüleid sem neveltek jómodorra, akkor most elmondom: ha hátizsákkal felszállsz tömegközlekedésre, vedd le.

2010. aug. 11. 07:40
 22/28 anonim ***** válasza:

a buszon kézbe kell vinni az ilyen táskát (ami nehéz, és koszos lesz), de az oldaltáska elfér és nem lesz koszos.

Lehet úgy is hordani az oldaltáskát, hogy keresztbe rakod, úgy nem húz le annyira.

2010. aug. 11. 08:45
 23/28 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ!
2010. aug. 11. 09:12
 24/28 anonim ***** válasza:
Most érettségiztem le és kb két hónapig használtam oldaltáskát... Semmire nem jó. Fáj tőle a hátad. Sz*rd le különben is, hogy ki mit gondol a táskádról.
2010. aug. 11. 12:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem, ott már nem csúfolják az embert, nyuig.
2010. aug. 11. 13:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Látom az oldaltáskások le lettek pontozva. Én az egész középiskolát rendes hátitáskával jártam. A lány diákoknak viszont több mint a 3/4-e oldaltáskával. Én gáznak éreztem a hátitáskát. (nem volt pénzem másikra). A mi sulinkba pedig nagy szekrények vannak, amibe mindig bele tudtuk rakni azokat a könyveinket, amit nem kellett haza vinni. Nem lesz annyi könyved h le húzza a vállad. Én a helyedbe oldaltáskát vennék.
2010. aug. 12. 11:16
 27/28 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, amúgy meg ne foglalkozz vele, ha neked tetszik, hordjad! ha meg valaki megszól, akkor mondd neki,h ha nem tetszik, csukja be a szemét... (bocs, tudom nagy a szám ^^)
2010. aug. 15. 22:00
 28/28 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2010. aug. 16. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!