Tökéletes. :D
Csak ilyen Hannah Montana-sat ne vegyél. :D
off
kedves utolsó:mért lenne hülye aki oldaltáskával jár? nekem is olyan van, és bántónak érzem ezt a megnyilvánulásodat. elég sok cuccom van, plusz néha párszáz oldalas könyvek is kellenek, de elcipelem. legalább tudom váltani a vállamat, ha elfáradt az egyik.
on
kérdéshez pedig:jó ez középiskolába, nem gáz, azt hordasz, amit szeretnél:D
20:12-es vagyok
Csak az ilyen táskával NEM lehet elférni a buszon.
Lehet, hogy csak nálunk van tele, de nekem is hasonló táskám volt és annyian voltak reggel meg délután, hogy le kellett venni, mert nem fértek el tőle és szóltak vagy lökdösték. Szerintem oldaltáskát vegyél.
[link] nekem innen a 4. lesz
Ilyenem van fekete/fehérben :D
18/L
Észrevettem, hogy középsuliban egyre kisebb táskával járnak az emberek.
És az oldaltáska is faja, ha van lehetőséged suliszekrényt "bérelni", nekem is az lesz.
De nekem nagyon bejön ez a tatyó, szerintem tök király! :D
Nem gáz, szerintem jó. Az oldaltáska nem jobb, mert, ha sokat kell cipelni, lezsibbadsz. :D Én pl nem tudom mindkét oldalon vinni, csak a balon. A jobb oldalon kényelmetlen, és csúszik. Mindig ugyanazon az oldalon.., elősegíti a gerinvferdülést. És ez nem vicc!
Off: aki írta, h cserégeti.. Jó, csak nem mindegy, hogy 10-15 kilót holy egyik, hol másik váladon cipelsz, vagy az egész hátadon, ahol eloszlik a súly. Mindegy, a kérdés nem ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!