Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középiskolában gáz ez az...

Középiskolában gáz ez az iskolatáska?

Figyelt kérdés

15/L

[link]

2010. aug. 10. 20:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Tökéletes. :D

Csak ilyen Hannah Montana-sat ne vegyél. :D

2010. aug. 10. 20:42
 12/28 anonim ***** válasza:

off

kedves utolsó:mért lenne hülye aki oldaltáskával jár? nekem is olyan van, és bántónak érzem ezt a megnyilvánulásodat. elég sok cuccom van, plusz néha párszáz oldalas könyvek is kellenek, de elcipelem. legalább tudom váltani a vállamat, ha elfáradt az egyik.

on

kérdéshez pedig:jó ez középiskolába, nem gáz, azt hordasz, amit szeretnél:D

2010. aug. 10. 20:51
 13/28 anonim ***** válasza:

20:12-es vagyok

Csak az ilyen táskával NEM lehet elférni a buszon.

Lehet, hogy csak nálunk van tele, de nekem is hasonló táskám volt és annyian voltak reggel meg délután, hogy le kellett venni, mert nem fértek el tőle és szóltak vagy lökdösték. Szerintem oldaltáskát vegyél.

[link] nekem innen a 4. lesz

2010. aug. 10. 20:56
 14/28 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz... mégiscsak tanulni jársz oda, és ahhoz meg kell vinni a könyveket meg a füzeteket... sztem inkább azok a csajok a gázak, akik kistáskával járnak, mert az "cuki" (és abba is előbb teszik be a napi sminket meg az mp3-at, mint a tancuccokat), és közben meg mindig mástól kérik el a cuccokat, mert "elfelejtették hozni"...
2010. aug. 10. 21:14
 15/28 anonim ***** válasza:

Ilyenem van fekete/fehérben :D

18/L

2010. aug. 10. 21:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, miért lenne az? Ha neked tetszik, akkor vedd meg nyugodtan. A középiskola is iskola, nem divatbemutató, akárki akármit mond. Egyébként legalább nagy, úgyis sok cucc kell majd.
2010. aug. 10. 21:48
 17/28 anonim ***** válasza:

Észrevettem, hogy középsuliban egyre kisebb táskával járnak az emberek.

És az oldaltáska is faja, ha van lehetőséged suliszekrényt "bérelni", nekem is az lesz.

De nekem nagyon bejön ez a tatyó, szerintem tök király! :D

2010. aug. 10. 21:55
 18/28 anonim ***** válasza:

Nem gáz, szerintem jó. Az oldaltáska nem jobb, mert, ha sokat kell cipelni, lezsibbadsz. :D Én pl nem tudom mindkét oldalon vinni, csak a balon. A jobb oldalon kényelmetlen, és csúszik. Mindig ugyanazon az oldalon.., elősegíti a gerinvferdülést. És ez nem vicc!

Off: aki írta, h cserégeti.. Jó, csak nem mindegy, hogy 10-15 kilót holy egyik, hol másik váladon cipelsz, vagy az egész hátadon, ahol eloszlik a súly. Mindegy, a kérdés nem ez volt.

2010. aug. 10. 22:17
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha van suliszekrény, felesleges ekkora táska, mert csak akkor viszem haza a könyveket meg a füzeteket, ha doga lesz, és kevés a cuccom, néha táskát se viszek mer 3 füzetnek felesleges. Szerintem ez a táska jó lesz mert elsőbe, másodikba, még több cuccod van, de később kisebbre válthatsz szerintem!:)
2010. aug. 10. 22:21
 20/28 anonim ***** válasza:
nekem kb. pont ilyenem van csak sötétkékbe:D
2010. aug. 10. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!