1/5 anonim válasza:
Ott sok nagyon silány van. De vannak jók is. Többféle stílus és minőség van. Szerintem az Orsay ruhák vannak normálisan szabva, varrva, az anyagok se rosszak. Vagy Mango, de ott is sok rossz van, viszont lehet nagy jó darabokat találni.
2/5 anonim válasza:
ralph lauren, de lehet magyarorszagon ezt nem ebbe a kategoriaba helyezik
3/5 anonim válasza:
Ár/érték arányban nekem mindegy Sinsayes holmim megfelelő eddig. Az a baj, hogy fast fashion bolton is vannak jó és rossz minőségek. Szóval lehet, hogy egy adott boltban jók a nadrágok, de a pulcsik már nem, mert mondjuk 1 mosás után bolyhosak. Sajnos tapasztalat.
4/5 anonim válasza:
*mindegyik és bolton belül, csak elkapkodtam.
5/5 anonim válasza:
osztom a többiek véleményét, én is azt tapasztaltam, hogy fast fashion boltokban is lehet tök jó minőségű darabokat kifogni, amiket akár még évekkel később is lehet hordani, viszont mindegyik helyen találkoztam már silányabb termékekkel is
pl. H&M-ben is van példa mindkettőre, minőségibb és néhány mosást bíró darabok is (ez általában az árán is látszik, a 3-4000 Ft-os kötött pulcsik borzalmasak, de a duplájáért lévők között már vannak jók)
a kicsit drágább márkáknál azért nincs ekkora szélsőség, ott inkább közepes és jobb dolgok vannak, rossz kevésbé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!