Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A cigány / roma fiúk / férfiak...

A cigány / roma fiúk / férfiak honnan veszik a ruháikat?

2020. nov. 5. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ócska piacokon veszik a hamis guccsit meg sánelt.
2020. nov. 6. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Na most a nők ruhája a klipben ízléstelen volt nagyon 😂😅 a férfiak ruhája mar annál inkabb jobb... nagyon sok hulye van aki azt hiszi hogy az ARANYSZEMEK a turkalobol meg kinaiból veszik a ruhákat... 😓 konkrétan Magyarország egyik leggazdagabb tisztességes cigány családja mivel zenészek havonta van nekik 5-10 cigány fellépésük nem csak itt hanem a szomszédos országokban is és nem 200 ezerért mennek el... egész estére kb 400-500 ezer az a minimum baráti ár ja igen a cigány bulikon úgymond huzatnak számot (azaz kérnek csak itt 1 dal minimum 5000-10000 Ft...) egy éjszaka a cigány emberek huzatnak legalább 30-50 számot ami jobb esetben 200-400 ezer + lové... egy jó este meg van nekik 1 millió! Havonta meg akár 5-10 millió is ha nem több... van hogy 2-3 naponta mennek cigány buliba (korona virus elott nyáron meg tavasszal)

Minden bizonnyal meg engedhetik hogy méreg drága ruhákat vegyenek és igen a cigányok jobban szeretnek ruhakra költeni főleg a férfiak 😅 én is tisztességesen keresem a pénzt nem vagyok gazdag de nem egy 40ezer+ os öltönyöm van... már az arany bika lánc kiment a divatból habár azt sosem szerettem mert ízléstelen

2020. nov. 9. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!