Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Újév alkalmából, gondoltam...

Újév alkalmából, gondoltam idén előállni valami elegáns, de nem épp megszokott dologgal. Mi legyen az?

Figyelt kérdés

Vagy legyen bordó szinű felső ing + nyakkendő és valami hozzáillő nadrág/cipő? ( konkrét bajom nincs a fehér/kék ing-nyakkendő /zakóval.. de már unalmas.. )

[link] - pontossan ilyen szinű felső inggel milyen szinű nyakkendő/nadrág/cipő megy?

( az ing valami hasonlóan egyszerű de minőséges lesz.. nem kell csiricsári rétiniger dolog, ha valakinek szúrja a szemét ez a megnevezés, azt sajnálom.. )

#roma #ing #Újév #bordó #csiricsári
2016. nov. 27. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha bevállalós vagy és szeretsz stílusosan kitűnni azt javaslom hogy egy hófehér nyakkendőt passzints, az nafyon ütne szerintem... Egyből ez ugrott be
2016. nov. 28. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon*
2016. nov. 28. 01:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Fehér nyakkendő? Hát ahhoz valami speciel jó minőségű nyakkendő kell, hogy jól nézzen ki ( fehérben nagyon kényes.. ) És nincs kedvem egy nyakkendőre kiszórni 50/100 euró közötti összeget.. :D
2016. nov. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!